of 59221 LinkedIn

KING Jaarcongres 2015

Meerdere wegen naar… van Rijk naar wijk, van systeemwereld naar leefwereld.  Dat is het thema van het KING Jaarcongres 2015. De decentralisaties zijn een feit, gemeenten hebben taken rondom zorg, werk en jeugd overgenomen van het Rijk. Hoe staan we ervoor en hoe zorgen we er samen voor dat we werken vanuit de leefwereld van mensen? Tijdens het KING Jaarcongres zien we hoe gemeenten met de nieuwe taken aan de slag zijn en wat er nog nodig is. Welke wegen hebben zij gekozen en welke obstakels komen ze tegen? Lees meer
Reageer

Meerdere wegen naar… van Rijk naar wijk, van systeemwereld naar leefwereld. Dat is het thema van het KING Jaarcongres 2015.

De decentralisaties zijn een feit, gemeenten hebben taken rondom zorg, werk en jeugd overgenomen van het Rijk. Hoe staan we ervoor en hoe zorgen we er samen voor dat we werken vanuit de leefwereld van mensen? Tijdens het KING Jaarcongres zien we hoe gemeenten met de nieuwe taken aan de slag zijn en wat er nog nodig is. Welke wegen hebben zij gekozen en welke obstakels komen ze tegen?

Lees meer

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.