of 59221 LinkedIn

iBestuur Congres 2015

De plannen zijn gemaakt, de route uitgestippeld en de paklijsten gecheckt.  Reis samen met ruim 900 andere bestuurders, gidsen en avonturiers uit overheid, ICT-bedrijfsleven en wetenschap mee naar 'Bestemming iOverheid'. De bestemming is helder: de iOverheid. Met vele wegen die er naar toe leiden, en de uitdagingen op de knooppunten onderweg. Er is nog genoeg te ontdekken, te beleven en vooral te doen. Bijvoorbeeld in het CIO Café en tijdens het Lagerhuisdebat. Of stap tijdens de reis even uit en geniet in de Greenfields. Dus pak uw koffers en check alvast online in. Lees meer
Reageer

De plannen zijn gemaakt, de route uitgestippeld en de paklijsten gecheckt. Reis samen met ruim 900 andere bestuurders, gidsen en avonturiers uit overheid, ICT-bedrijfsleven en wetenschap mee naar 'Bestemming iOverheid'.

De bestemming is helder: de iOverheid. Met vele wegen die er naar toe leiden, en de uitdagingen op de knooppunten onderweg. Er is nog genoeg te ontdekken, te beleven en vooral te doen. Bijvoorbeeld in het CIO Café en tijdens het Lagerhuisdebat. Of stap tijdens de reis even uit en geniet in de Greenfields. Dus pak uw koffers en check alvast online in.

Lees meer

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Vacatures

Van onze partners