of 59232 LinkedIn

i-NUPdate inspireert nog één keer

"De opgeleverde infrastructuur is niet in beton gegoten, maar heeft een dynamisch karakter, doordat hieraan voortdurend nieuwe eisen gesteld worden.  Dit vraagt een samenhangende, meerjarige aanpak en de regie hierop is neergelegd bij de Digicommissaris." Dit zegt minister Plasterk (BZK) in de laatste uitgave van i-NUPdate. Volgens Plasterk plukken we de eerste vruchten van de digitalisering van de overheidstaken. "Veel mensen regelen hun zaken al sneller. Er hebben al meer dan 100 miljoen DigiD-transacties met de overheid plaatsgevonden, 1,4 miljoen mensen hebben inmiddels een berichtenbox van MijnOverheid en gemeenten kunnen aansluiten op basisregistraties", aldus de minister. Hij geeft wel aan dat we niet uit het oog mogen verliezen dat digitalisering het middel is en betere dienstverlening door een efficiëntere overheid het doel. Lees meer Meer informatie
Reageer

"De opgeleverde infrastructuur is niet in beton gegoten, maar heeft een dynamisch karakter, doordat hieraan voortdurend nieuwe eisen gesteld worden. Dit vraagt een samenhangende, meerjarige aanpak en de regie hierop is neergelegd bij de Digicommissaris." Dit zegt minister Plasterk (BZK) in de laatste uitgave van i-NUPdate.

Volgens Plasterk plukken we de eerste vruchten van de digitalisering van de overheidstaken. "Veel mensen regelen hun zaken al sneller. Er hebben al meer dan 100 miljoen DigiD-transacties met de overheid plaatsgevonden, 1,4 miljoen mensen hebben inmiddels een berichtenbox van MijnOverheid en gemeenten kunnen aansluiten op basisregistraties", aldus de minister. Hij geeft wel aan dat we niet uit het oog mogen verliezen dat digitalisering het middel is en betere dienstverlening door een efficiëntere overheid het doel.

Lees meer

Meer informatie

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Vacatures

Van onze partners