of 59232 LinkedIn

En de genomineerden zijn...

De Ronde Venen, Leidschendam-Voorburg en Zwijndrecht/HI Ambacht zijn genomineerd voor de Pinkroccade Innovatie Award 2014. De jury had het zwaar, heel erg zwaar. Weliswaar waren er vijftig gemeenten aangemeld voor de Innovatie Award, maar net als het vorig jaar was er vaak twijfel over het echt vernieuwende karakter van veel inzendingen. Niet dat er een gebrek was aan goede initiatieven, integendeel de meeste zijn bijzonder en moeten vooral worden doorgezet. Het echt vernieuwende karakter ontbrak echter regelmatig.   Maar drie inzendingen steker wat betreft Jan van Ginkel, Lucianne Bouwman-Vermeulen, Rene Peters, Davied van Berlo en Kim Spinder echt bovenuit. Drie die ook aangeven dat gemeenten over een heel breed gebied bezig zijn te te vernieuwen en veranderen. Lees meer
Reageer

De Ronde Venen, Leidschendam-Voorburg en Zwijndrecht/HI Ambacht zijn genomineerd voor de Pinkroccade Innovatie Award 2014.
De jury had het zwaar, heel erg zwaar. Weliswaar waren er vijftig gemeenten aangemeld voor de Innovatie Award, maar net als het vorig jaar was er vaak twijfel over het echt vernieuwende karakter van veel inzendingen. Niet dat er een gebrek was aan goede initiatieven, integendeel de meeste zijn bijzonder en moeten vooral worden doorgezet. Het echt vernieuwende karakter ontbrak echter regelmatig.
 
Maar drie inzendingen steker wat betreft Jan van Ginkel, Lucianne Bouwman-Vermeulen, Rene Peters, Davied van Berlo en Kim Spinder echt bovenuit. Drie die ook aangeven dat gemeenten over een heel breed gebied bezig zijn te te vernieuwen en veranderen.

Lees meer

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Vacatures

Van onze partners