of 59232 LinkedIn

Eindrapport i-NUP aangeboden aan Tweede Kamer

Minister Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) heeft het 'Eindrapport i-NUP' aangeboden aan de Tweede Kamer.  In zijn aanbiedingsbrief schrijft hij dat er een stevig fundament is gelegd. Voor een aantal bouwstenen resteert echter nog een belangrijke aansluitopgave van overheidsorganisaties na 2014. Samenvatting resultaten Het rapport beschrijft hoe het NUP en i-NUP hebben bijgedragen aan een digitale basisinfrastructuur waarmee overheden gegevens met elkaar kunnen uitwisselen en hun dienstverlening digitaal, betrouwbaar en veilig aan burgers en bedrijven kunnen aanbieden. Lees meer
Reageer

Minister Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) heeft het 'Eindrapport i-NUP' aangeboden aan de Tweede Kamer. In zijn aanbiedingsbrief schrijft hij dat er een stevig fundament is gelegd. Voor een aantal bouwstenen resteert echter nog een belangrijke aansluitopgave van overheidsorganisaties na 2014.

Samenvatting resultaten
Het rapport beschrijft hoe het NUP en i-NUP hebben bijgedragen aan een digitale basisinfrastructuur waarmee overheden gegevens met elkaar kunnen uitwisselen en hun dienstverlening digitaal, betrouwbaar en veilig aan burgers en bedrijven kunnen aanbieden.

Lees meer

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Vacatures

Van onze partners