of 59232 LinkedIn

Best Gejat Prijs in teken van NUP

KING heeft gisteren bekend gemaakt dat de Best Gejat Prijs 2014 in het teken zal staan van de afsluiting van Operatie NUP.  Ieder jaar, tijdens het KING Jaarcongres, wordt de Best Gejat Prijs uitgereikt. Deze is bedoeld voor gemeenten die een goed idee of een mooie toepassing overgenomen hebben van een andere gemeente, overheid of een (maatschappelijke) organisatie.   'Heeft uw gemeente bijvoorbeeld een campagne van een collega-gemeente overgenomen voor de invoering van het 14+netnummer? Of heeft een andere gemeente gebruik gemaakt van uw systeem voor aansluiting op de basisregistraties? Meld u dan aan voor de Best Gejat Prijs', aldus de oproep van KING op de eigen website. Lees meer
Reageer

KING heeft gisteren bekend gemaakt dat de Best Gejat Prijs 2014 in het teken zal staan van de afsluiting van Operatie NUP. Ieder jaar, tijdens het KING Jaarcongres, wordt de Best Gejat Prijs uitgereikt. Deze is bedoeld voor gemeenten die een goed idee of een mooie toepassing overgenomen hebben van een andere gemeente, overheid of een (maatschappelijke) organisatie.
 
'Heeft uw gemeente bijvoorbeeld een campagne van een collega-gemeente overgenomen voor de invoering van het 14+netnummer? Of heeft een andere gemeente gebruik gemaakt van uw systeem voor aansluiting op de basisregistraties? Meld u dan aan voor de Best Gejat Prijs', aldus de oproep van KING op de eigen website.

Lees meer

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Vacatures

Van onze partners