of 59232 LinkedIn

Benchmark eGovernment Europa 2013

In opdracht van het DG Connekt van de Europese Commissie is onderzoek gedaan, onder alle Europese lidstaten (28+), naar het functioneren en de volwassenheid van eGovernment. De meting is uitgevoerd onder 28.000 burgers. Daarnaast hebben mystery shoppers zeven life events getoetst zoals het oprichten van een bedrijf, verhuizen, of het starten van een juridische procedure. De centrale vraag in het onderzoek luidt: 'Is Europe delivering to plan?' De benchmark omvat vier onderzoeken, gebaseerd op de pijlers van het eGovernment Action Plan 2011-2015 . Lees meer
Reageer

In opdracht van het DG Connekt van de Europese Commissie is onderzoek gedaan, onder alle Europese lidstaten (28+), naar het functioneren en de volwassenheid van eGovernment.

De meting is uitgevoerd onder 28.000 burgers. Daarnaast hebben mystery shoppers zeven life events getoetst zoals het oprichten van een bedrijf, verhuizen, of het starten van een juridische procedure.

De centrale vraag in het onderzoek luidt: 'Is Europe delivering to plan?' De benchmark omvat vier onderzoeken, gebaseerd op de pijlers van het eGovernment Action Plan 2011-2015.

Lees meer

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Vacatures

Van onze partners