of 59232 LinkedIn

Ambt24: 24 uur lang aandacht voor Vakmanschap

24 uur lang aandacht voor vakmanschap van ambtenaren in de vorm van masterclasses, workshops en inspiratiesessies.  Maar ook een 24-uurs uitdaging in de vorm van een discussie die zich door heel Nederland verplaatst en waar iedereen aan mee kan doen. Dat is Ambt24! Een uniek, 24 uur durend festival over vakmanschap, voor en door ambtenaren. Waarom? Omdat het turbulente tijden zijn in gemeenteland. Technologische ontwikkelingen en organisatorische veranderingen brengen gemeenten in beweging. Deze ontwikkelingen zijn van invloed op de dienstverlening van gemeenten, de interne organisatie en vragen om een nieuw type medewerker. Maar wat betekent dit voor het vakmanschap van de ambtenaar, welke vaardigheden zijn van belang? Vragen die tijdens Ambt24 centraal staan. Investeer ook in jouw vakmanschap en kom naar Schiedam of Delft!   Ga jij onze uitdaging aan?   Kom dan naar Schiedam of Delft. We starten op 11 november om 18.00 uur in Schiedam en verplaatsen ons om 6.00 uur naar Delft, waar we om 18.00 uur feestelijk afsluiten. We dagen je uit om na én mee te denken over vakmanschap. Dit doen we in de vorm van workshops, lezingen, trainingen en tal van verrassende activiteiten. Natuurlijk is er ook volop ruimte om je te laten inspireren door interessante sprekers en collega’s.   Kun je er niet bij zijn?   Geen tijd om naar Delft of Schiedam te komen? Geen probleem, je kunt  toch deelnemen aan Ambt24! Want om heel Nederland onderdeel te maken van dit bijzondere evenement organiseren we een discussie met als centrale vraag: Wat is vakmanschap? De estafette verplaatst zich door heel Nederland en iedereen kan eraan meedoen. Kortom: een leuke manier om, zonder fysiek aanwezig te zijn op Ambt24, toch onderdeel te zijn van deze unieke viering van vakmanschap van de ambtenaar.   Iedereen is welkom, dus neem vooral ook je collega’s mee! Je bepaalt uiteraard zelf welke workshops je bezoekt en hoe lang je deelneemt! Meld je direct aan .
Reageer

24 uur lang aandacht voor vakmanschap van ambtenaren in de vorm van masterclasses, workshops en inspiratiesessies. Maar ook een 24-uurs uitdaging in de vorm van een discussie die zich door heel Nederland verplaatst en waar iedereen aan mee kan doen. Dat is Ambt24! Een uniek, 24 uur durend festival over vakmanschap, voor en door ambtenaren. Waarom? Omdat het turbulente tijden zijn in gemeenteland. Technologische ontwikkelingen en organisatorische veranderingen brengen gemeenten in beweging. Deze ontwikkelingen zijn van invloed op de dienstverlening van gemeenten, de interne organisatie en vragen om een nieuw type medewerker.

Maar wat betekent dit voor het vakmanschap van de ambtenaar, welke vaardigheden zijn van belang? Vragen die tijdens Ambt24 centraal staan. Investeer ook in jouw vakmanschap en kom naar Schiedam of Delft!
 
Ga jij onze uitdaging aan?
 
Kom dan naar Schiedam of Delft. We starten op 11 november om 18.00 uur in Schiedam en verplaatsen ons om 6.00 uur naar Delft, waar we om 18.00 uur feestelijk afsluiten. We dagen je uit om na én mee te denken over vakmanschap. Dit doen we in de vorm van workshops, lezingen, trainingen en tal van verrassende activiteiten. Natuurlijk is er ook volop ruimte om je te laten inspireren door interessante sprekers en collega’s.
 
Kun je er niet bij zijn?
 
Geen tijd om naar Delft of Schiedam te komen? Geen probleem, je kunt  toch deelnemen aan Ambt24! Want om heel Nederland onderdeel te maken van dit bijzondere evenement organiseren we een discussie met als centrale vraag: Wat is vakmanschap? De estafette verplaatst zich door heel Nederland en iedereen kan eraan meedoen. Kortom: een leuke manier om, zonder fysiek aanwezig te zijn op Ambt24, toch onderdeel te zijn van deze unieke viering van vakmanschap van de ambtenaar.
 
Iedereen is welkom, dus neem vooral ook je collega’s mee! Je bepaalt uiteraard zelf welke workshops je bezoekt en hoe lang je deelneemt! Meld je direct aan.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Vacatures

Van onze partners