of 59232 LinkedIn

Alle communicatie via MijnOverheid

Burgemeester Jan Westmaas (Meppel) vindt MijnOverheid Berichtenbox nu nog eenrichtingverkeer,  maar dat kan veranderen: "Ik droom van veel meer interactie met de klant". Dit schrijft hij in de blog "digitaal zaken doen met de gemeente" op de website van KING . Westmaas, tevens VNG-commissievoorzitter Dienstverlening en Informatiebeleid, stelt dat er de afgelopen jaren veel ontwikkelingen waren op het terrein van de digitale dienstverlening. "Ik ben ervan overtuigd dat dit nog maar de eerste stapjes zijn in een proces waarbij de overheid dienstverlening vergaand optimaliseert, lees digitaliseert. Dat gaat niet vanzelf. Daar moeten we met elkaar wel wat voor doen." Lees meer
Reageer

Burgemeester Jan Westmaas (Meppel) vindt MijnOverheid Berichtenbox nu nog eenrichtingverkeer, maar dat kan veranderen: "Ik droom van veel meer interactie met de klant".

Dit schrijft hij in de blog "digitaal zaken doen met de gemeente" op de website van KING . Westmaas, tevens VNG-commissievoorzitter Dienstverlening en Informatiebeleid, stelt dat er de afgelopen jaren veel ontwikkelingen waren op het terrein van de digitale dienstverlening. "Ik ben ervan overtuigd dat dit nog maar de eerste stapjes zijn in een proces waarbij de overheid dienstverlening vergaand optimaliseert, lees digitaliseert. Dat gaat niet vanzelf. Daar moeten we met elkaar wel wat voor doen."

Lees meer

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Vacatures

Van onze partners