of 59232 LinkedIn

50 Gemeenten aangemeld voor Innovatie Award

De inschrijving sluit bijna, dus laatste kans om jouw gemeente naar voren te schuiven.  Tijdens de Grote Dag van de Kleine Gemeente (op 28 oktober) wordt de PinkRoccade Innovatie Award 2014 uitgereikt. Vorig jaar won Hulst. Dit jaar zijn er nog meer gemeenten aangemeld voor de prijs. Om welke initiatieven het gaat, lees je hieronder.   Maar denk je nou: 'daar hoort mijn gemeente ook tussen te staan!' Dan heb je slechts deze week nog om die innovatie via een kort formulier aan te melden. Een kleine moeite die tot een mooie erkenning kan leiden. Een paar voorbeelden •Vlieland, Terschelling, Ameland & Schiermonnikoog: Ontheffingen via QR Codes Toezichthouders kunnen op straat direct met hun smartphone controleren of de ontheffing geldig is. Proces wordt eerst ingezet voor ontheffing auto en ontheffing kampvuur. •Teylingen: doorlopende vergunningen voor jaarlijkse evenementen Voor aanvragers is hiervoor een digitaal proces ingericht. Stapels papieren invullen is hiermee verleden tijd. Eenmaal een doorlopende vergunning, dan kan in de jaren daarna volstaan worden met slechts een melding van de datum van het evenement. •Stein: Naar de Cloud Sinds 2013 wordt ingezet op een Cloudstrategie met als resultaat dat alle kernapplicaties nu in de cloud draaien. •Vught: Open broncode Vught geeft de complete broncode van haar website met toebehoren vrij, zodat andere gemeenten met minimale inspanningen een werkende taakgerichte website in handen kunnen krijgen. Lees meer
Reageer

De inschrijving sluit bijna, dus laatste kans om jouw gemeente naar voren te schuiven. Tijdens de Grote Dag van de Kleine Gemeente (op 28 oktober) wordt de PinkRoccade Innovatie Award 2014 uitgereikt. Vorig jaar won Hulst. Dit jaar zijn er nog meer gemeenten aangemeld voor de prijs. Om welke initiatieven het gaat, lees je hieronder.
 
Maar denk je nou: 'daar hoort mijn gemeente ook tussen te staan!' Dan heb je slechts deze week nog om die innovatie via een kort formulier aan te melden. Een kleine moeite die tot een mooie erkenning kan leiden.

Een paar voorbeelden

•Vlieland, Terschelling, Ameland & Schiermonnikoog: Ontheffingen via QR Codes
Toezichthouders kunnen op straat direct met hun smartphone controleren of de ontheffing geldig is. Proces wordt eerst ingezet voor ontheffing auto en ontheffing kampvuur.
•Teylingen: doorlopende vergunningen voor jaarlijkse evenementen
Voor aanvragers is hiervoor een digitaal proces ingericht. Stapels papieren invullen is hiermee verleden tijd. Eenmaal een doorlopende vergunning, dan kan in de jaren daarna volstaan worden met slechts een melding van de datum van het evenement.
•Stein: Naar de Cloud
Sinds 2013 wordt ingezet op een Cloudstrategie met als resultaat dat alle kernapplicaties nu in de cloud draaien.
•Vught: Open broncode
Vught geeft de complete broncode van haar website met toebehoren vrij, zodat andere gemeenten met minimale inspanningen een werkende taakgerichte website in handen kunnen krijgen.

Lees meer

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Vacatures

Van onze partners