of 59221 LinkedIn

14+ netnummer regiobijeenkomst

Het 14+netnummerteam van KING organiseert tussen eind augustus en begin oktober 11 regiobijeenkomsten door het hele land.  Zij nodigen u van harte uit om u hiervoor aan te melden. 14+netnummer Bijna alle gemeenten zijn aangesloten op het 14+netnummer of hebben aangegeven in 2014 aan te sluiten, zo ook de gemeenten in uw regio. De implementatie van het 14+netnummer zit er bijna op. Vanaf 2015 ligt de nadruk op het beheer van het 14+netnummer en neemt KING in samenspraak met gemeenten het voortouw in doorontwikkeling. Regiosessies: het accountteam komt naar u toe deze nazomer! Het accountteam 14+netnummer maakt na de zomervakanties een laatste ronde langs alle regio’s om de stand van zaken toe te lichten, nieuwe ontwikkelingen aan te stippen en vooral ook ervaringen op te halen en gelegenheid te bieden tot kennisdeling met collega’s. Lees meer
Reageer

Het 14+netnummerteam van KING organiseert tussen eind augustus en begin oktober 11 regiobijeenkomsten door het hele land. Zij nodigen u van harte uit om u hiervoor aan te melden.

14+netnummer
Bijna alle gemeenten zijn aangesloten op het 14+netnummer of hebben aangegeven in 2014 aan te sluiten, zo ook de gemeenten in uw regio. De implementatie van het 14+netnummer zit er bijna op. Vanaf 2015 ligt de nadruk op het beheer van het 14+netnummer en neemt KING in samenspraak met gemeenten het voortouw in doorontwikkeling.

Regiosessies: het accountteam komt naar u toe deze nazomer!
Het accountteam 14+netnummer maakt na de zomervakanties een laatste ronde langs alle regio’s om de stand van zaken toe te lichten, nieuwe ontwikkelingen aan te stippen en vooral ook ervaringen op te halen en gelegenheid te bieden tot kennisdeling met collega’s.

Lees meer

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Vacatures

Van onze partners