of 59232 LinkedIn

10 jaar DigiD

Het is tien jaar geleden dat DigiD gelanceerd werd - ruim 11,5 miljoen gebruikers hebben dit jaar al meer dan 110 miljoen keer hun DigiD gebruikt. Dit is te lezen op de website van de Rijksoverheid. Daar wordt ook bekend gemaakt dat er weer nieuwe verbeteringen zijn doorgevoerd om DigiD makkelijker en veiliger te maken. De verbeteringen die zijn doorgevoerd maken het bijvoorbeeld eenvoudiger om een vergeten wachtwoord te herstellen, maar ook om een DigiD aan te vragen en te activeren. Om misbruik van DigiD in een vroeg stadium te herkennen, krijgen gebruikers nu per e-mail bericht als er een wijziging in hun instellingen heeft plaatsgevonden. Als zij dit niet zelf hebben gedaan is dat een reden om bij de DigiD helpdesk aan de bel te trekken. Lees meer
Reageer

Het is tien jaar geleden dat DigiD gelanceerd werd - ruim 11,5 miljoen gebruikers hebben dit jaar al meer dan 110 miljoen keer hun DigiD gebruikt.
Dit is te lezen op de website van de Rijksoverheid. Daar wordt ook bekend gemaakt dat er weer nieuwe verbeteringen zijn doorgevoerd om DigiD makkelijker en veiliger te maken. De verbeteringen die zijn doorgevoerd maken het bijvoorbeeld eenvoudiger om een vergeten wachtwoord te herstellen, maar ook om een DigiD aan te vragen en te activeren. Om misbruik van DigiD in een vroeg stadium te herkennen, krijgen gebruikers nu per e-mail bericht als er een wijziging in hun instellingen heeft plaatsgevonden. Als zij dit niet zelf hebben gedaan is dat een reden om bij de DigiD helpdesk aan de bel te trekken.

Lees meer

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Vacatures

Van onze partners