of 59054 LinkedIn

Wilfred van der Schaaf

Senior adviseur.

 

Persoonlijke stijl

Wilfred denkt vanuit het perspectief van de opdrachtgever met als doel constructief tot praktische oplossingen te komen. Hij heeft oog voor detail zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen. Wilfred is resultaatgericht, met gevoel voor de mens en de organisatie. Als adviseur is hij gespecialiseerd in kosten en baten van ICT, sourcingsvraagstukken en de governance inrichting van de ICT-organisatie. Wilfred is projectleider van de ICT Benchmark Gemeenten en de ICT Benchmark Woningcorporaties.

Expertise

Sourcing en IT-economics

  • ICT-managers hebben te maken met een uitdaging: de baten van ICT expliciet maken. Deze uitdaging wordt versterkt omdat ICT vaak wordt gezien als kostenpost en de andere kant van de medaille onderbelicht blijft. Dit blijkt in de praktijk onder andere uit onderstaande voorbeelden.

    De baten van ICT - het begint met communicatie

    Reageer

    ICT-managers hebben te maken met een uitdaging: de baten van ICT expliciet maken. Deze uitdaging wordt versterkt omdat ICT vaak wordt gezien als kostenpost en de andere kant van de medaille onderbelicht blijft. Dit blijkt in de praktijk onder andere uit onderstaande voorbeelden.

Contactgegevens

AfbeeldingBezoekadres
Sparrenheuvel 32
3708 JE Zeist

Postadres
Postbus 477
3700 AL Zeist

T (030) 2 270 500
E info@mxi.nl
I www.mxi.nl

Whitepapers