of 59232 LinkedIn

Professioneel meters maken in het oplossen van complexe vraagstukken

Reageer

Werken in projecten, in processen en programma’s. We doen het bijna allemaal. Gestructureerd, resultaat- en doelgericht zijn de woorden die daarbij horen. Maar, hoe werk je slim, snel en effectief aan veelzijdige, complexe vraagstukken in een dynamische omgeving? Hoe kom je tot de juiste resultaten als je werkt binnen een veelzijdig krachtenveld van partijen die elkaar tegenkomen in steeds complexere ketens?
                                                                                                                                                                                
Werkt u als projectleider, proces- of programmamanager? Begeleidt u complexe processen en bent u op zoek naar praktische handvatten om uw doelen en resultaten samen met anderen te bereiken? Doe dan mee aan onze Leergang project-, proces- en programmamanagement. Leer over de laatste ontwikkelingen in het vak, raak wegwijs in de verschillende methoden en technieken. Versterk uw persoonlijk leiderschap en vaardigheden om samen te werken in een wereld die met de dag complexer wordt. Leer over uw vak, uzelf en hoe u in uw dagelijkse praktijk slimmer, sneller, effectiever, maar vooral ook ‘vanuit uw eigen kracht met veel plezier’ kunt leren werken.

Speciaal voor projectleiders en programmamanagers die beleid, uitvoering en ICT in lijn met elkaar moeten brengen en voor informatiemanagers, I-adviseurs of MT leden met ICT in de portefeuille is de Verbindersopleiding ontwikkeld. Een goede inzet van informatie en informatiemanagement is in deze tijd essentieel voor het functioneren van organisaties. Wilt u zichtbaar en effectief bijdragen aan meer en beter gebruik van ICT-toepassingen, zodat de ambities ten aanzien van dienstverlening of bedrijfsvoering kunnen worden gerealiseerd? De Verbindersopleiding van de Informatiemanagement Academie (IMAC) biedt u handelingsperspectief.

 

Quote over de IMAC verbindersopleiding:
Het is een opleiding waarin je met een groep gelijkgestemden discussieert, beargumenteert en leert’ Marianne Siebols, Projectleider Business Intelligence COA