of 59054 LinkedIn

Infratech 2017

Vergroot uw kennis met Antea Group op de Infratech 2017. Eindelijk echte flexibiliteit in plannen dankzij de Omgevingswet
Reageer

Antea Group, NLIngenieurs en andere ingenieursbureaus organiseren tijdens de InfraTech een inspirerend kennisprogramma op het Ingenieursplein van InfraTech 2017, dé ontmoetingsplaats voor opdrachtgevers, opdrachtnemers en toeleveranciers in de hele infrasector.

Antea Group verzorgt op 19 januari de volgende interessante kennissessies:

  • 'Eindelijk echte flexibiliteit in plannen dankzij de Omgevingswet’ - Hoe maak je een flexibel plan voor gemengd gebied waar straks ook tienduizenden woningen moeten komen? Tim Artz neemt u mee.
  • 'Dynamisch Ontwerpen met MineCraft & Hololens' - Joop Schaghen en Bob Heester laten samen met de provincie Zuid- Holland interactief zien hoe omwonenden van de N211 zelf een bijdrage hebben geleverd aan het ontwerp van deze drukste provinciale weg van Nederland.
  • ’99,8% beschikbaar: prestatiegestuurd ontwerpen en onderhouden van kunstwerken’ - David de Jong geeft een kijkje in de wereld van betrouwbaarheids- en beschikbaarheidsanalyses voor kunstwerken. 

 

InfraTech vindt plaats van 17 t/m 20 januari 2017 in Rotterdam.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Antea Group

(voorheen Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud)

Afbeelding

Tolhuisweg 57,

8443 DV  Heerenveen

Postbus 24,

8440 AA  Heerenveen

Tel. (0513) 63 45 67

www.anteagroup.nl

info.nl@anteagroup.com

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers