of 59054 LinkedIn

Burgerparticipatie bij rigoureuze make-over Stationsplein in Weert

Burgerparticipatie bij rigoureuze make-over Stationsplein in Weert
Reageer

Antea Group wint jury Architectuurprijs 2015 voor het Stationsplein in Weert.

Antea Group heeft de jaarlijkse Architectuurprijs in Weert en Nederweert ontvangen. De jury kende ‘vanwege de consistente aanpak van deze zeer complexe opgave’ de Architectuurprijs Weert - Nederweert 2015 toe aan de rigoureuze make-over van het Stationsplein in Weert.

Uit twaalf genomineerden is het Stationsplein in Weert, ontworpen onder leiding van Joop Schaghen van de Antea Group, verkozen tot winnaar van de Architectuurprijs. De jury kende de prijs toe vanwege ‘de consistente aanpak van deze zeer complexe opgave’. Het stationsplein onderging een rigoureuze make-over. De jury prijst bovendien de vormgeving, het kleur- en materiaalgebruik en de integratie van functies.

Belangrijk aspect is dat het gaat om een integraal ontwerp waarbij burgerparticipatie van bewoners en ondernemers een zeer belangrijke rol heeft gespeeld naast de gebruikelijke stakeholders.

 

Contactpersoon:

Joop Schaghen

T: +31 (0)46 478 92 30
M: +31 (0)6 22 37 81 89
E: joop.schaghen@anteagroup.com

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
















Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Antea Group

(voorheen Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud)

Afbeelding

Tolhuisweg 57,

8443 DV  Heerenveen

Postbus 24,

8440 AA  Heerenveen

Tel. (0513) 63 45 67

www.anteagroup.nl

info.nl@anteagroup.com

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers