Advertentie
financiën / Nieuws

Stadionpark Rotterdam gaat wel door

Rotterdam krijgt geen nieuw stadion, maar het Stadionpark waarvan de nieuwe Kuip het belangrijkste element zou zijn, komt er wel.

11 juli 2013
54 miljoen euro
De gemeenteraad reserveerde donderdagmiddag 54 miljoen euro voor het sportpark op Varkenoord dat het boegbeeld moet worden voor Rotterdam als sportstad.

Sportcampus
De overgebleven elementen van het Stadionpark zijn de Sportcampus Rotterdam en Park de Twee Heuvels. De campus biedt ruimte aan sporten als cricket, korfbal en hockey. Er komen een achtbaans-atletiekbaan en een hal voor indooratletiek, vechtsport en dans.

Reacties: 1

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Flipper / The Highly Skilled & Nyenrode Crackin' Dolphin
Als die nieuwe Kuip niet doorgaat ? Dan behoeven ter emotionele compensatie ten aanzien van de voorstanders, om hun teleurstelling te verzachten er toch niet 54 miljoen Euro's weggesmeten te worden ?

't Is nu prima in orde daar.

En overigens: teleurstelling zal er uiteindelijk voor degenen die ik net aanhaalde uiteindelijk niet zijn. Want u denkt toch niet als die plannen al op het niveau waren waarop zij waren, dat die nieuwe kuip er niet komt ? Die komt er, let op m'n woorden. 't Is alleen even wat uitstel.

Flipper
Advertentie