of 59250 LinkedIn

Van harde onderhandelaar naar flexibele bruggenbouwer

Reageer

In deze workshop neemt Alexander Arsath Ro‘is u mee in de inkoopwereld van twee zeer vooroplopende inkooporganisaties:  gemeente Utrecht en gemeente Haarlemmermeer. In beide gemeenten is ‘business-gedreven inkoop’  volledig ingevoerd. Wat houdt dat in? En waarin onderscheidt zo’n inkoopfunctie zich mogelijkerwijs van de uwe? Alexander Arsath Ro‘is geeft antwoord op talloze vragen en praat u bij over de allernieuwste hypes in inkoopland. Heeft u al gehoord van het uit Amerika overgewaaide Best Value Procurement? Nee? Dan is deze sessie echt iets voor u.

U weet na afloop van de workshop hoe de meest ontwikkelde inkooporganisaties in Nederland eruit zien, wat dit oplevert en wat er in uw organisatie bij komt kijken om ook deze ontwikkeling in te zetten.

 

U komt toch ook?

Het Jubileumcongres, waar deze workshop onderdeel van uitmaakt, is uitsluitend bedoeld voor professionals die werkzaam zijn bij een overheidsorganisatie. Het congres is gratis. Voor u een leuke manier om vakgenoten te ontmoeten en kennis en nieuwe inspiratie op te doen onder ander via de aangeboden workshops op de thema’s Bedrijfsvoering, Ruimte en Infra en Sociaal Domein.

 

Inschrijven kan HIER.

 

Door: Alexander Arsath Ro ‘is, associé inkoop JS Consultancy

023 551 23 33 Vraag per e-mail

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
















Even geduld a.u.b.

AfbeeldingContactgegevens

Erik Baars

Alpha Tower,

De Entree 19-21

1101 BH Amsterdam
Tel. 088 – 33 02 100

www.jsconsultancy.nl

Afbeelding    Afbeelding    Afbeelding

Meer nieuws

Agenda

Bekijk hier onze events en expertisebijeenkomsten.

Afbeelding