of 59232 LinkedIn

Ga aan de slag met junior Public Business Controllers!

Reageer

De finance & control-afdeling is van toegevoegde waarde als ze de relatie legt tussen de verschillende informatiestromen en kan adviseren over de gevolgen van de geschetste ontwikkelingen aan management en bestuur. Van de professionals op de afdeling vraagt dit een brede blik binnen en buiten de organisatie en een ruimere adviesrol. Het vraagt, kortom, om public business controllers. De behoefte aan deze specialisten wordt steeds groter, terwijl de steeds krappere arbeidsmarkt het lastig maakt om deze professionals met overheidservaring te vinden. Een Talentprogramma biedt uitkomst.

Ga aan de slag met junior Public Business Controllers! Jonge mensen brengen nieuw elan én de nieuwste inzichten. Met kennis van financiën, informatisering en business is een jong talent een welkome aanvulling. Met ons complete opleidingsprogramma versnelt u de ontwikkeling van talenten tot junior public business controllers binnen uw afdeling.

 

Informeer nu naar de mogelijkheden voor úw afdeling. Bel met Frank Puchala, Senior Adviseur Bedrijfsvoering  06 – 33 32 1980 of mail frankpuchala@jsconsultancy.nl.

 

Lees hier alvast de brochure.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingContactgegevens

Erik Baars

Alpha Tower,

De Entree 19-21

1101 BH Amsterdam
Tel. 088 – 33 02 100

www.jsconsultancy.nl

Afbeelding    Afbeelding    Afbeelding

Meer nieuws

Agenda

Bekijk hier onze events en expertisebijeenkomsten.

Afbeelding