of 59250 LinkedIn

Eerste expertisetafel public business control ‘inspirerend’

Eerste expertisetafel public business control ‘inspirerend’
Reageer

JS Consultancy organiseert regelmatig expertisetafels rondom thema’s die actueel zijn bij overheden. Zo organiseren we een drieluik van expertisetafels rond public business control, waarvan de eerste afgelopen vrijdag 18 september gehouden werd in Valkenswaard.

De deelnemers kregen inspiratie rondom het onderwerp ‘visie en praktijk rondom public business control’. In een kleine, enthousiaste groep bleek dat public business control een thema is dat leeft op de financiële afdelingen. Hoe maak je de slag naar het betrekken van de wereld om je heen in de cijfers van je organisatie? De deelnemers kregen inspiratie en inzicht en talloze voorbeelden uit de praktijk en hadden ruimschoots de gelegenheid met elkaar van gedachten te wisselen.

 

De expertisetafel rond dit onderwerp wordt ook aanstaande woensdag 23 september  in Zaanstad en vrijdag de 25e september in Assen gehouden.

 

Tweede en derde bijeenkomst
Het onderwerp van de tweede bijeenkomst is: de controller achter zijn bureau vandaan. Ook deze expertisetafel wordt drie maal aangeboden. Tijdens ons congres Overheid in Verbinding op 26 november heeft u de gelegenheid de derde expertisetafel rond dit onderwerp bij te wonen: eenvoudige sturing voor bestuur en lijn.

 

Aanmelden is nog mogelijk. Stuur een mail aan info@jsconsultancy.nl, o.v.v. titel bijeenkomst + datum, naam, organisatie, functie en telefoonnummer.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze inspirerende bijeenkomsten.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingContactgegevens

Erik Baars

Alpha Tower,

De Entree 19-21

1101 BH Amsterdam
Tel. 088 – 33 02 100

www.jsconsultancy.nl

Afbeelding    Afbeelding    Afbeelding

Meer nieuws

Agenda

Bekijk hier onze events en expertisebijeenkomsten.

Afbeelding