of 59250 LinkedIn

Onderhandelingen coalitie Breda te volgen op Facebook

Wie op de hoogte wil blijven van de coalitieonderhandelingen in Breda kan de voortgang op Facebook volgen. Op de pagina Coalitiebesprekingen Breda komen met regelmaat updates voorbij.

Wie op de hoogte wil blijven van de coalitieonderhandelingen in Breda kan de voortgang op Facebook volgen. Op de pagina Coalitiebesprekingen Breda komen met regelmaat updates voorbij.

Onderwerpen

Via de pagina wordt onder meer gedeeld welke onderwerpen besproken zijn of in de komende tijd besproken worden. Zo wordt duidelijk dat er een soepeler softdrugsbeleid gevoerd gaat worden om de zorgen over overlast, straathandel en gezondheid af te doen nemen. Daarnaast wordt via de Facebookpagina bekendgemaakt dat er in plaats van vijf, nu zes wethouders komen. Ondertussen is er ook tijd voor luchtige onderwerpen, zoals een foto van wethouders die een visje nuttigen op de markt. Inmiddels hebben een kleine vijfhonderd mensen de pagina geliked.

Bestuurscrisis 

Breda zit in een bestuurscrisis, de coalitieonderhandelingen vinden plaats omdat GroenLinks vlak voor het zomerreces uit de coalitie stapte vanwege een geschil over de toekomstplannen voor musea Museum of the Image (MOTI) en Breda’s Museum. De Facebookpagina is door de onderhandelende partijen zelf geïnitieerd. De communicatieafdeling van de gemeente is niet bezig met het onderhouden van de pagina, maar zegt het initiatief wel te ondersteunen.
 

Bron: Communicatie Online

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Jhr. Van Avezathe en Zottegem (Vrolijke burger) op
En word ik daar vrolijk van ? Er zijn - zeker in de zomer - zo ontzettend veel fijne dingen te doen dan het politieke gekonkel te volgen op FAKEBOOK. Waarom gaan die lokale politici niet een weekje met elkaar kamperen in Chaam ? Dan weten ze gelijk wat ze aan elkaar hebben.