of 59232 LinkedIn

KvK lanceert app met laatste gemeentelijke beslissingen

Bij Buurt update valt af te lezen welke terrasvergunningen er zijn vergeven en welke evenementenvergunningen, bestemmingsplannen en milieuverordeningen er zijn uitgedeeld.

De Kamer van Koophandel (KvK) heeft een gratis app gelanceerd ter uitbreiding van de bestaande KvK App: Buurt update. De gebruiker van de app krijgt onder meer meldingen van veranderingen bij bedrijven en gemeentelijke beslissingen.

Kansen beter benutten
Wie informatie wil over de laatste afgegeven bouwvergunningen, bestemmingsplannen en wegomleggingen in zijn gemeente doet er goed aan om de app te installeren. De bedoeling van de informatie-updates is om ondernemers zo goed mogelijk op de hoogte te houden, waardoor zij eventuele kansen beter kunnen benutten. De app is interessant voor ondernemers van uiteenlopende soort, maar ook voor bewoners die graag op de hoogte zijn van gemeentelijke beslissingen. Bij Buurt update valt af te lezen welke terrasvergunningen er zijn vergeven en welke evenementenvergunningen, bestemmingsplannen en milieuverordeningen er zijn uitgedeeld. Ook verkeersbesluiten van de gemeente zijn meegenomen in de app.

Locatie 

Buurt update is gratis beschikbaar in de app stores van Google, Apple en Windows. De app en de bijbehorende website zijn gemaakt door de KvK, samenwerkende gemeenten en andere partners. Geïnteresseerden kunnen met de app hun eigen buurt selecteren en vervolgens kiezen voor een locatie, met een straal van één tot drie kilometer. Van dat gebied komen er vervolgens meldingen binnen. Hoe vaak er meldingen worden gegeven kan de gebruiker zelf bepalen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Vraagje op
is buurtupdate ook al onderdeel beschikbaar bij een gemeente app?

Waarom zou je kvk app raadplegen als je wilt weten wat er voor verkeersbesluiten in jou buurt worden genomen.
Door opmerker op
de KvK als verlengstuk van de gemeente? en verantwoordelijkheid bij foutieve berichtgeving?
Door Ben Schuttenbeld (senior adviseur) op
Buurt Update is onderdeel van de KvK app Handelsregister. Die downloaden dus of updaten.
Door B. Koekkoek op
App is niet te vinden in androit Play store.
Door Pieter (Senior georegistraties) op
Buurt update zit ìn de KvK app