of 59100 LinkedIn

Waternet sluit met het NIP succesvol aan op berichtenbox van MijnOverheid

Waternet sluit met het NIP succesvol aan op berichtenbox van MijnOverheid
Reageer

De Berichtenbox op MijnOverheid is een persoonlijke, beveiligde postbus voor digitale berichten van de overheid. In de Berichtenbox kunnen burgers digitale berichten ontvangen, bewaren en beheren van onder meer de Belastingdienst, RDW, SVB, UWV, gemeenten en steeds meer Waterschappen.

Op 1 juni jl. is Waternet, de gemeenschappelijke organisatie van het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en de Gemeente Amsterdam, met het Neuron Integratie Platform (NIP) aangesloten op de Berichtenbox van MijnOverheid. De eerste run van 102 aanslagen is inmiddels verzonden naar de Berichtenbox en in de loop van de maand juni zullen er 10.000 aanmaningen, 7.500 herinneringen en 85.000 aanslagen worden verzonden naar de burger.

Door de Berichtenbox van MijnOverheid te gebruiken, nemen de print-, papier-, porto- en transactiekosten van Waternet sterk af. Daarnaast betekent het een grote besparing op de kosten voor de behandeling in de postkamer (o.a. ook bij afhandeling van onbestelbare retourpost en archivering).

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingBezoekadres:

Henry Dunantstraat 32 - 40
3822 XE, Amersfoort
Postadres:

Postbus 1489
3800 BL Amersfoort

 

Tel. T +31(0) 88 500 46 00 (8:30-17:00 uur)

 

info@vicrea.nl

www.vicrea.nl 

Meer nieuws

Afbeelding