of 59221 LinkedIn

Webinars Makelaarsuite

Reageer

Vanaf dit jaar gaan we onze klanten periodiek informeren over nieuwe ontwikkelingen, nieuwe producten en belangrijke wijzigingen op het gebied van wetgeving en het stelsel van basisregistraties. Dit willen we graag op een interactieve manier doen en daarom gaan we webinars organiseren waarin per webinar een specifiek onderwerp behandeld wordt. Het eerste webinar richt zich op de product innovaties van Makelaarsuite, waaronder Integraal Raadplegen, Operationele Overzichten en de linked data modules. Hierover volgt op korte termijn een uitnodiging.

Onderwerpen die in de komende periode aan bod komen zijn de overgang van StUF 2 naar StUF 3, ontwikkelingen op het gebied van Digikoppeling en de implementatie van MijnOverheid. Indien er vanuit onze gemeenten specifieke wensen zijn met betrekking tot onderwerpen voor een webinar dan horen we dat graag.

Webinar 'CiVision Integraal Raadplegen en Operationele Overzichten' d.d. 10 februari
PinkRoccade Local Government heeft de applicaties Integraal Raadplegen (CIR) en Operationele Overzichten (COO) volledig opnieuw ontworpen, met als resultaat twee razendsnelle applicaties, waarbij het uiterlijk van de applicaties (userinterface) veel intuïtiever is en waaraan meer functionaliteit is toegevoegd.

Eerst zien dan geloven? Grijp nu uw kans en volg het webinar ‘CiVision Integraal Raadplegen en Operationele Overzichten’ op dinsdag 10 februari om 14.00 uur. In een half uur bent u volledig op de hoogte over de voordelen voor u.

 

 

Inschrijven voor het webinar 'CiVision Integraal Raadplegen en Operationele Overzichten' kan hier.

Webinar KING Transformatie van Bg0310 naar Bg0204 schiet tekort.
Wat heeft dit voor gevolgen voor uw gemeente?

Een gemeente gaat gefaseerd over naar een gegevensuitwisseling gebaseerd op StUF Bg 0310.
KING heeft transformaties benoemd om deze Bg0310 berichten om te zetten voor leveranciers en afnemers die alleen op basis van Bg0204 gegevens kunnen uitwisselen of opvragen.
De transformaties die KING beschikbaar stelt, dekken echter niet de lading, is gebleken.
De gevonden hiaten en de mogelijke oplossingen hiervoor zullen worden toegelicht, gezien vanuit de aanlevering van authentieke bronnen zoals GBA, BAG en NHR. Dit webinar vindt plaats op 10 maart om 14.00 uur.

Wat is een webinar?
Een Webinar is een samenvoeging van de woorden ‘Web’ en ‘Seminar’. U volgt het online, vanachter een PC, Mac, Tablet of Smartphone (live). U ziet ondersteunende PowerPoint slides en hoort Samir el Abouti, business consultant bij PinkRoccade Local Government, via audio en video. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om hem vragen te stellen via de chatfunctie. Een webinar bepaart u tijd en kosten. Denk alleen al aan de reistijd die u anders kwijt zou zijn. Of aan de reis- en verblijfskosten die een fysieke bijeenkomst met zich meebrengen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Meer nieuws

#LSG17

Afbeelding

#GPSC17

Afbeelding

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl