of 59100 LinkedIn

Webinars Centraal Factureren én Invordering 2.0 binnen CiVision Innen

Reageer

Webinar Centraal Factureren binnen CiVision Innen

Met de oplossing ‘Centraal Factureren binnen CiVision Innen’ voorziet PinkRoccade Local Government in de behoefte om facturen binnen CiVision Innen te vervaardigen of met gegevens uit andere taakspecifieke applicaties. Op deze wijze wordt het mogelijk om naast de vorderingen ook de bijbehorende facturen samen in één centrale administratie te beheren. Eerst zien dan geloven? Grijp nu uw kans en volg het webinar ‘Centraal Factureren binnen CiVision Innen’ op woensdag 5 november om 10.00 uur. In een half uur bent u volledig op de hoogte over de voordelen voor u.

 

Meer informatie

Webinar ‘Invordering 2.0 binnen CiVision Innen’

CiVision Innen biedt functionaliteit om alle invorderingsstappen af te handelen zonder tussenkomst van derden. Dit betekent dat u naast de huidige invorderingsstappen eenvoudig zelf de betekeningen per post en beslaglegging kunt uitvoeren vanuit uw eigen administratie. Zo bespaart u niet alleen veel geld maar bent u ook niet langer afhankelijk van derden. De functionaliteit om binnen CiVision Innen de invordering te ondersteunen is volledig herontworpen. De functionaliteit is proces gestuurd en web based. Het gebruik is hierdoor aanzienlijk vereenvoudigd, modern en intuïtief. Invordering 2.0 betekent geen onnodige kosten en volledig in control zijn over het invorderingsproces. Eerst zien dan geloven? Grijp nu uw kans en volg het webinar ‘Invordering 2.0 binnen CiVision Innen’ op woensdag 5 november om 13.00 uur. In een half uur bent u volledig op de hoogte.

 

Meer informatie

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

Afbeelding

Afbeelding

Waarom gemeentelijke applicaties onderbrengen in de cloud?

Nieuwsbrief

Lees hier onze nieuwsbrief Publiekszaken met o.a.

- Geboorte-appje naar gemeente

- iBurgerzaken gereed voor mobiel

- Nieuwtjes uit het land der Burgerzaken

Gemeente Oss kiest heel bewust voor digitale huwelijksaangifte

Klantcases

Burgers en gemeenten, samen in control

Ontwikkeling van ideeën tot apps

Afbeelding

PINKROCCADE opleidingen & Seminars

AfbeeldingPinkRoccade Local Government ziet het als haar verantwoordelijkheid om opdrachtgevers te faciliteren in de steeds veranderende dienstverleningsbehoefte van deze tijd. Daarom bieden wij een breed scala aan opleidingen voor gebruikers en functioneel beheerders van onze applicaties. Daarnaast organiseren wij regelmatig evenementen waar niet zozeer de applicaties aan bod komen, maar waar we samen met u naar het veranderende gemeentelandschap kijken en wat dat betekent voor u en uw gemeente.

Bloggers

Whitepapers