of 59232 LinkedIn

Vooruitblik 2015

Reageer

Na de feestelijke decembermaand is zitten we weer vol in het nieuwe jaar. Voor PinkRoccade Local Government, en zeker ook de unit Bedrijfsvoering, staat 2015 in het teken van innovatie.

Productbeleid
We gaan dit jaar nadrukkelijk investeren op alle onderdelen die we vanuit onze unit aan klanten leveren. Voor Gegevenslogistiek betekent dit dat we een groot aantal nieuwe koppelingen met bijvoorbeeld Landelijke voorzieningen gaan ondersteunen. Denk hierbij aan verdergaande ondersteuning op het gebied van decentralisaties en het uitbreiden van onze digikoppeling adapter. Daarnaast migreren we de AR tool naar ons nieuwe Node.js platform en investeren we in de optimalisatie van de berichtenketen van niet natuurlijke personen, dus de NHR. Op het gebied van Integrale Bedrijfsvoering willen we dit jaar stappen zetten op usability gebied. SAP zet hier sterk op in, wij onderzoeken de manier waarop we van deze nieuwe functionaliteit gebruik kunnen maken. Bij techniek en hosting investeren we in aanvullende proposities voor de cloud. Denk hierbij aan single-datacenter oplossingen voor minder bedrijfskritische toepassingen, het uitbreiden van onze monitoring diensten en proposities die de connectiviteit verbeteren. Overkoepelend gaan we dit jaar stappen zetten in de uitrol van een nieuw SLA, wat meer zekerheid en inzicht aan onze klanten gaat geven.

Implementaties
De nieuwe producten ontwikkelen we natuurlijk om te implementeren bij klanten. De agenda van onze consultants is vanaf de start van het jaar goed gevuld, waardoor we extra aandacht moeten hebben voor resource planning. Tijdig aangeven dat er een implementatie gewenst is, is daarbij essentieel. Dit maakt dat er meer zekerheid gegeven kan worden over gewenste implementatie data. We ondervinden daarnaast dat project-coördinatie vaak zeer wenselijk is, ook bij kleinere projecten. Vooral bij aansluitingen op landelijke voorzieningen en producten van derden blijkt de sleutel van een soepele implementatie vaak te liggen in voldoende tijd voor coördinatie.

Marketing
Ook dit jaar gaan we weer een aantal events organiseren. In de volgende nieuwsbrief publiceren we de agenda hiervan. We gaan hierbij prominenter aandacht geven aan webbinars, vanwege het laagdrempelige karakter hiervan. De doelstelling is hiermee al in het eerste kwartaal van dit jaar te starten. In deze nieuwsbrief is hierover al meer te lezen. Daarnaast gaan we dit jaar onze website vernieuwen. Een eerste stap hiertoe is recent gezet. Dit gaat er toe leiden dat de informatie op onze website up-to-date wordt.

Er zijn veel reacties binnen gekomen op het wie-is-wie overzicht zoals we in de vorige nieuwsbrief gepubliceerd hebben. Dit overzicht is ondertussen wat verder aangevuld met relevante functionarissen. Dit zullen we periodiek doen, let dus op de updates op onze site.

Ik hoop dat ik hiermee wat inzicht heb gegeven in hoe 2015 er vanuit Bedrijfsvoering uit zal zien. Vragen en opmerkingen over het bovenstaande of andere onderwerpen in deze nieuwsbrief ontvang ik graag. Dat kan rechtstreeks op mijn email adres: Frank.vandeVinne@PinkRoccade.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
















Even geduld a.u.b.

Meer nieuws

#LSG17

Afbeelding

#GPSC17

Afbeelding

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl