of 59221 LinkedIn

Voor mijn goede voornemen heb ik uw hulp nodig

Terugblikken op het afgelopen jaar en goede voornemens aannemen. Wie doet het niet? Ik beken, ik wel! Eén van mijn goede voornemens is om meer mensen te informeren over de ICT-ontwikkelingen binnen de publieke dienstverlening. Wetende dat slechts 8 procent van de mensen zijn goede voornemen met succes afrondt*, heb ik uw hulp nodig.

2.706 geïnteresseerden ontvangen onze digitale nieuwsbrief al de eerste week van de maand. De frequentie waarvan onze lezers vinden dat die het meest ideaal is. En tijdens mijn terugblik heb ik geconcludeerd dat het geen toeval kan zijn dat de best gelezen artikelen uit onze nieuwsbrieven voorbeelden laten zien waar grenzen zijn verlegd, waar goede voornemens zijn behaald. 

 

Helpt u mij mijn goede voornemen met succes af te ronden? Schrijf u nu direct in voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief en begin 2016 voorspoedig. In elke mail zit uiteraard een duidelijke uitschrijfmogelijkheid, zodat u de verzending op ieder moment kunt stoppen.

 

Heeft u ze ook, goede - zakelijke - voornemens?

Verbeteren van de (digitale) dienstverlening voor burger en bedrijf bijvoorbeeld? Dan heeft u zeker ook iets aan de tips van psycholoog Monique Schouten.

Ze vertelt niet alleen waarom zoveel voornemens mislukken, maar ook wat u kunt doen om ze wel te laten slagen. Mij persoonlijk viel allereerst punt vier ‘We zijn gewoontedieren, houden van vaste gewoontes’ op. Hebben we immers allemaal niet de neiging om ons in eerste instantie te verzetten tegen nieuwe dingen? Maar ook punt vijf ‘We willen wel de lusten, niet de lasten’ trok mijn aandacht. Als de prijs te hoog lijkt, vergeten we immers ons goede voornemen al snel.

 

Zorg dat u niet in deze 'valkuilen' trapt en laat collega gemeenten u maandelijks inspireren. Zij laten zien dat het anders kan of zelfs moet. En vertellen dat de prijs wel meevalt. Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en gebruik alle hulp die u kunt krijgen om ook uw goede voornemen met succes af te ronden.

Hopelijk mag ik u begroeten in onze eerste nieuwsbrief van 2016, om u dan alsnog een voorspoedig nieuwjaar te wensen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Meer nieuws

#LSG17

Afbeelding

#GPSC17

Afbeelding

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl