of 59080 LinkedIn

Volledig zaakgericht met Vergunning & Handhaving in Stein!

Reageer

Vanaf 3e Pinksterdag werkt de gemeente Stein volledig zaakgericht voor vergunning en handhaving (V&H). Dit doen zij met de combinatie van SquitXO, Makelaarsuite en iDocumenten. Na een grondige voorbereiding is het migratieweekend perfect verlopen.

Koppeling conform KING Zaak-Documentservices

De nieuwe koppeling, volgens de KING Zaak-Documentservices, zorgt voor een volledige synchronisatie tussen SquitXO als afhandelende applicatie, het Zakenmagazijn in Makelaarsuite en het DMS iDocumenten op zowel zaak- als documentniveau. Daardoor is alle belangrijke informatie van zaken en documenten uit SquitXO voor iedereen in de organisatie (met de juiste rechten natuurlijk) beschikbaar zonder dat toegang tot SquitXO nodig is. Deze combinatie werkt ook volledig kanaalonafhankelijk; het maakt geen verschil meer of een zaak wordt gestart vanuit SquitXO, Omgevingsloket Online (OLO) of de postregistratie. Via alle kanalen wordt meteen een zaak aangemaakt, met alle gegevens direct volledig en compleet beschikbaar. Zaken en documenten worden ook meteen bij de registratie gekoppeld aan de basisregistraties voor personen, bedrijven en objecten.

 

Historie ook meegenomen

Het unieke van dit project is dat in één keer niet alleen de koppeling is gelegd, maar ook meteen alle zaken en documenten die de afgelopen vijf jaar zijn vastgelegd in het vorig DMS zijn gekopieerd naar iDocumenten. Op zo’n manier dat ze per direct weer bruikbaar zijn in SquitXO. Zelfs lopende zaken zijn netjes mee overgekomen, waardoor hier direct weer verder mee kan worden gewerkt.

 

50.000 zaak- en documentberichten verwerkt

Leuk wetenswaardigheidje: Pink Private Cloud Makelaarsuite van de gemeente Stein heeft in een paar uur tijd meer dan 50.000 zaak- en documentberichten verwerkt. En dat zonder problemen bij de dagelijkse werkzaamheden voor gebruikers.

Met deze geslaagde implementatie kijken we vol vertrouwen uit naar de komende projecten in de combinatie van SquitXO, Makelaarsuite en iDocumenten.

 

Meer informatie? Neem contact op met Koen Laurijsen, product manager Publiekszaken. 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

Afbeelding

Afbeelding

Waarom gemeentelijke applicaties onderbrengen in de cloud?

Nieuwsbrief

Lees hier onze nieuwsbrief Publiekszaken met o.a.

- Geboorte-appje naar gemeente

- iBurgerzaken gereed voor mobiel

- Nieuwtjes uit het land der Burgerzaken

Gemeente Oss kiest heel bewust voor digitale huwelijksaangifte

Klantcases

Burgers en gemeenten, samen in control

Ontwikkeling van ideeën tot apps

Afbeelding

PINKROCCADE opleidingen & Seminars

AfbeeldingPinkRoccade Local Government ziet het als haar verantwoordelijkheid om opdrachtgevers te faciliteren in de steeds veranderende dienstverleningsbehoefte van deze tijd. Daarom bieden wij een breed scala aan opleidingen voor gebruikers en functioneel beheerders van onze applicaties. Daarnaast organiseren wij regelmatig evenementen waar niet zozeer de applicaties aan bod komen, maar waar we samen met u naar het veranderende gemeentelandschap kijken en wat dat betekent voor u en uw gemeente.

Bloggers

Whitepapers