of 59232 LinkedIn

Vier genomineerden voor Beste app voor burger-wedstrijd

Reageer

De Goed Bezig App, Go, Werkmeer en Lars zijn de genomineerde apps voor PinkValley. Het doel van deze wedstrijd voor ambtenaren, zorgprofessionals en andere ‘innovators’ is om de beste app voor burgers uit te werken. De finalisten presenteren hun idee aan bijna 1000 beslissingsbevoegden van gemeenten en zorgorganisaties op 25 september tijdens het event ‘Innoveren doe je samen’. De winnende app wordt daadwerkelijk ontwikkeld. PinkValley is een initiatief van PinkRoccade Local Government, PinkRoccade Healthcare en Yonder, allen onderdeel van Total Specific Solutions.

De vakjury bestaande uit Jeannette van den Beuken (gemeente Horst aan de Maas), Ivo van der Kleijn (’s Heeren Loo), Bart Gelsing (PinkRoccade Local Government) en Kim Spinder (PinkValley) nomineerde vier ideeën. De genomineerde ideeën:

 

  • Goed bezig App - Sociale marktplaats: vind, vraag en verbind (participatie app)
  • Go: Zelf op reis in het OV - Voor mensen met een verstandelijke beperking
  • WerkMeer - Iedereen meer werk met WerkMeer, app voor aanpak jeugdwerkloosheid
  • LARS - Leerlingen app rijd samen (participatie app)

 

‘Prototype This’
De tweede dag van PinkValley werd bezocht door mensen met één gezamenlijk doel: een app maken waar burgers écht iets aan hebben. Bart Gelsing, Development Manager bij PinkRoccade Local Government en verantwoordelijk voor PinkValley: ‘Net zoals de eerste dag van PinkValley was deze tweede dag ‘Prototype This’ een succes. Aan het begin van het event deden zeven ‘challengers’ hun pitch waarna de deelnemers zich konden aansluiten bij een idee. Deze hebben ze uitgewerkt en gepresenteerd aan de vakjury. De genomineerden mogen de komende dagen gebruiken om hun idee verder uit te werken. Op 25 september presenteren zij in Spant! te Bussum hun concept aan bijna 1000 beslissingsbevoegden van gemeenten en zorgorganisaties. Zij beslissen welke app daadwerkelijk wordt ontwikkeld.’

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Meer nieuws

#LSG17

Afbeelding

#GPSC17

Afbeelding

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl