of 59100 LinkedIn

Uw gemeente heeft de regie in handen

Reageer

Innoveer in eigen tempo

Decentralisaties, bezuinigingen en een vergrijzend medewerkersbestand ? elke gemeente kampt in grote lijnen met dezelfde uitdagingen. Toch lossen gemeenten deze problemen op verschillende manieren op. Want innoveren doen ze bij voorkeur in hun eigen tempo. Sommigen besteden hun volledige ondersteunende ICT-omgeving uit. Andere houden alles in eigen huis. Welke mogelijkheden zijn er? En wat is in uw geval de beste keuze?

Sleutel tot innovatie
De juiste ICT-oplossing helpt uw gemeente om meer te doen met minder. Bijvoorbeeld om samen te werken met buurgemeenten, applicaties te koppelen aan landelijke registratiesystemen, burgers via een app zelf hun zaken te laten regelen of om bedrijfsprocessen te stroomlijnen met efficiënte gegevenslogistiek. Bij elke ICT-oplossing geldt: wat wilt u uitbesteden en in welk tempo wilt u ICT-veranderingen doorvoeren?

 

Innovatie passend bij uw wensen
Wilt u puur alleen de juiste software in eigen huis hebben of complete bedrijfsprocessen uitbesteden? Of wilt u eerst een paar en later meer applicaties in de cloud onderbrengen? PinkRoccade Local Government biedt u de meest geschikte oplossing: passend bij uw wensen qua innovatietempo en mate van uitbesteding.

Functioneel applicatiebeheer
Door de toenemende data en koppeling van applicaties wordt applicatiebeheer steeds complexer. Hoe zorgt u voor continuïteit en behoud van applicatiekennis? Het uitbesteden van functioneel applicatiebeheer biedt dan uitkomst. PinkRoccade Local Government kan uw applicatiebeheer volledig of gedeeltelijk uit handen nemen. U haalt kennis in huis en kunt er op vertrouwen dat applicaties altijd perfect werken. Bovendien zijn uw mensen geen tijd meer kwijt aan de administratieve beheertaken en kunnen ze zich verder ontwikkelen binnen hun eigen vakgebied.

 

Cloud
De cloud is het ideale instrument om geleidelijk te innoveren. U kunt stapsgewijs applicaties en data overbrengen naar de cloud. Daarbij houdt u de regie volledig in handen. U bepaalt welke applicaties u wanneer via de cloud beschikbaar maakt. Bovendien leidt de cloud vanzelf tot meer efficiëntie: medewerkers hebben altijd en overal toegang tot de juiste gegevens via de nieuwste, beveiligde applicaties.

Wat is uw pad richting innovatie en meer efficiëntie? De mogelijkheden zijn legio. PinkRoccade Local Government helpt u graag verder. Met advies, passende software, een cloud-oplossing, functioneel beheer of door processen uit handen te nemen. In welk tempo wilt u innoveren? De keuze is aan u.

 

Downloads: 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

Afbeelding

Afbeelding

Waarom gemeentelijke applicaties onderbrengen in de cloud?

Nieuwsbrief

Lees hier onze nieuwsbrief Publiekszaken met o.a.

- Geboorte-appje naar gemeente

- iBurgerzaken gereed voor mobiel

- Nieuwtjes uit het land der Burgerzaken

Gemeente Oss kiest heel bewust voor digitale huwelijksaangifte

Klantcases

Burgers en gemeenten, samen in control

Ontwikkeling van ideeën tot apps

Afbeelding

PINKROCCADE opleidingen & Seminars

AfbeeldingPinkRoccade Local Government ziet het als haar verantwoordelijkheid om opdrachtgevers te faciliteren in de steeds veranderende dienstverleningsbehoefte van deze tijd. Daarom bieden wij een breed scala aan opleidingen voor gebruikers en functioneel beheerders van onze applicaties. Daarnaast organiseren wij regelmatig evenementen waar niet zozeer de applicaties aan bod komen, maar waar we samen met u naar het veranderende gemeentelandschap kijken en wat dat betekent voor u en uw gemeente.

Bloggers

Whitepapers