of 59108 LinkedIn

Update Simple Finance

Reageer

Het is u vast niet ontgaan dat PinkRoccade Local Government bezig is met het moderniseren van de financiële informatievoorziening. Het afgelopen jaar is Simple Finance als prototype reeds regelmatig gepresenteerd op seminars. Daarnaast zijn veel klanten bezocht om de toegevoegde waarde van deze oplossing te presenteren. De reacties zijn zonder uitzondering heel positief, waar we uiteraard heel erg blij mee zijn.

Een aantal organisaties is zo positief dat ze graag deze oplossing met ons willen gaan ontwikkelen. Op dit moment wordt de scope van de eerste versie alsmede de voorwaarden en condities nader afgestemd met deze groep kwartiermakers. We hopen in de loop van dit kwartaal overeenstemming met de kwartiermakers te bereiken, waarna we vanaf het tweede kwartaal van 2016 ook echt kunnen starten. We houden u op de hoogte omtrent de voortgang!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

Afbeelding

Afbeelding

Waarom gemeentelijke applicaties onderbrengen in de cloud?

Nieuwsbrief

Lees hier onze nieuwsbrief Publiekszaken met o.a.

- Geboorte-appje naar gemeente

- iBurgerzaken gereed voor mobiel

- Nieuwtjes uit het land der Burgerzaken

Gemeente Oss kiest heel bewust voor digitale huwelijksaangifte

Klantcases

Burgers en gemeenten, samen in control

Ontwikkeling van ideeën tot apps

Afbeelding

PINKROCCADE opleidingen & Seminars

AfbeeldingPinkRoccade Local Government ziet het als haar verantwoordelijkheid om opdrachtgevers te faciliteren in de steeds veranderende dienstverleningsbehoefte van deze tijd. Daarom bieden wij een breed scala aan opleidingen voor gebruikers en functioneel beheerders van onze applicaties. Daarnaast organiseren wij regelmatig evenementen waar niet zozeer de applicaties aan bod komen, maar waar we samen met u naar het veranderende gemeentelandschap kijken en wat dat betekent voor u en uw gemeente.

Bloggers

Whitepapers