of 59100 LinkedIn

Succesvolle implementatie Makelaarsuite bij Noordenveld

Reageer

Na een selectietraject waarin naar een aantal oplossingen is gekeken, koos de gemeente Noordenveld in juni van dit jaar voor de implementatie van Makelaarsuite. Bijzonder, omdat de gemeente gebruik maakt van ProBEV van Procura als GBA oplossing. De gemeente Noordenveld was hiermee de eerste die in deze combinatie Makelaarsuite in wilde zetten. Frank Wolters, teamleider I&A gemeente Noordenveld: “Na een minder succesvol traject besloten we te kiezen voor een in de markt bewezen toepassing. Het feit dat Makelaarsuite op meerdere plekken operationeel is in een heterogeen applicatielandschap, zoals dat ook aanwezig is in Noordenveld, gaf uiteindelijk de doorslag in onze keuze”.

Vooraf is in goede afstemming met Procura de ontsluiting van de oplossing intern bij PinkRoccade Local Government getest op basis van de StUF BG 3.10 standaard. In augustus is gestart met de implementatie bij de gemeente. Na een week was de koppeling met ProBEV operationeel. Een aantal dagen later is het leerlicht informatiesysteem CARel van Eljakim gekoppeld. Binnen drie weken was ook de BAG ontsluiting vanuit Vicrea operationeel. Hiermee staat in Noordenveld een operationele datadistributie oplossing die vanuit de belangrijkste authentieke bronnen binnen de gemeente wordt gevuld. De als laatste gekoppelde applicatie is ProBEL. Op korte termijn staat nu de aansluiting met andere applicaties, zoals GWS4All, Liber en Corsa op de agenda. Frank van de Vinne, directeur Bedrijfsvoering PinkRoccade Local Government: “Het traject in Noordenveld laat exact zien waar we met Makelaarsuite voor staan: het snel en out-of-the-box bieden van een stabiele en toekomst vaste oplossing voor gegevensdistributie. Het feit dat we binnen drie weken een werkende omgeving realiseren, laat zien waartoe we in staat zijn”.

 

De oplossing voor gemeente Noordenveld betekent dat Makelaarsuite alle GBA toepassingen in de markt ondersteund. Naast de eigen iBurgerzaken en Cipers oplossing ondersteunen we Key2Burgerzaken van Centric al bij een tiental gemeenten. Daarbij is nu ProBEV aan toegevoegd.  

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

Afbeelding

Afbeelding

Waarom gemeentelijke applicaties onderbrengen in de cloud?

Nieuwsbrief

Lees hier onze nieuwsbrief Publiekszaken met o.a.

- Geboorte-appje naar gemeente

- iBurgerzaken gereed voor mobiel

- Nieuwtjes uit het land der Burgerzaken

Gemeente Oss kiest heel bewust voor digitale huwelijksaangifte

Klantcases

Burgers en gemeenten, samen in control

Ontwikkeling van ideeën tot apps

Afbeelding

PINKROCCADE opleidingen & Seminars

AfbeeldingPinkRoccade Local Government ziet het als haar verantwoordelijkheid om opdrachtgevers te faciliteren in de steeds veranderende dienstverleningsbehoefte van deze tijd. Daarom bieden wij een breed scala aan opleidingen voor gebruikers en functioneel beheerders van onze applicaties. Daarnaast organiseren wij regelmatig evenementen waar niet zozeer de applicaties aan bod komen, maar waar we samen met u naar het veranderende gemeentelandschap kijken en wat dat betekent voor u en uw gemeente.

Bloggers

Whitepapers