of 59232 LinkedIn

Stefan Kuijpers

Productmanager Makelaarsuite

 • Helemaal niets in Amsterdam

  Reageer

  Zondag was de grote dag. Na de 0-2 overwinning in Eindhoven en de relatief eenvoudige overwinning op FC Twente kon het niet meer mis gaan. Ajax zou op Moederdag de 34e landstitel veroveren! De stickers ‘Landskampioen 2015-2016’ waren al op de spelersbus geplakt als ik de foto’s op social media moet geloven. Toch ging de schaal naar Eindhoven. Een verdiend kampioenschap volgens de specialisten, op Johan Derksen na want die vond de prestaties van PSV maar mager, zo bleek in Voetbal Inside.

 • Zonnepanelen

  Reageer

  Twee jaar geleden kocht ik samen met mijn vriendin ons eerste huis. Toen het winter begon te worden bleef het koud in huis. Nadat een specialist onze CV-installatie had gecontroleerd bleek dat wij een nogal complexe installatie hebben met een combinatie van vloerverwarming, radiatoren en een WTW-systeem. Helaas levert onze CV-ketel onvoldoende vermogen om goed in deze installatie te kunnen voorzien. Omdat de ketel ruim 10 jaar oud was hebben wij besloten deze direct te vervangen. De nieuwe ketel was duurder dan gepland maar sluit wel goed aan bij onze behoeften. Momenteel werkt het systeem zonder problemen en de winter is voortaan weer welkom thuis.

 • Hoge klanttevredenheid – lage respons

  Reageer

  Begin januari was ik op een verjaardag en klaagde ik tegen een vriend over de service van de organisatie die het onderhoud op onze CV-ketel uitvoert. Na een controle lekte onze CV-ketel en duurde het voor mijn gevoel te lang voordat dit opgelost was. Toevallig ontving ik een week na de controle een e-mail van deze organisatie met een link naar een klanttevredenheidsonderzoek. Deze heb ik verwijderd, omdat ik geen zin had om het onderzoek in te vullen.

 • Met een glazen bol de WK-poule winnen

  Reageer

  Het WK is in volle gang! Ondanks de wat teleurstellende resultaten uit de oefenwedstrijden, en op sommige posities een bijzonder selectiebeleid van Louis van Gaal, kleurt ons land volledig oranje en komt de welverdiende beker heel dichtbij. Als zelfs de meest verrassende wissels blijken te werken, wat kan ons dan nog tegenhouden? Omdat wij Nederlanders stiekem toch wel meer van gokken houden dan we soms toegeven, hebben we ons massaal ingeschreven voor de voetbalpoules, in de hoop een diner bon of bloemenparasol te winnen als blijkt dat we meer verstand van, of meer geluk dan, collega’s hebben bij het doen van voorspellingen.

 • Van knoppendrukker naar gegevenskoning

  Reageer

  ‘Ik ben applicatiebeheerder van ons datadistributiesysteem en ben daarmee verantwoordelijk voor de gegevensstromen binnen onze gemeente’. Dat klinkt interessant denk ik, dus ik vraag: ‘Wat doe je dan de hele dag als beheerder?’. ‘Nou, ik controleer of alle taken in het systeem actief zijn en of alle applicaties foutloos berichten uitwisselen en eventuele problemen los ik op’. Waarop ik vraag: ‘Dus jij bent degene in de gemeente die er voor zorgt dat de data die we gebruiken om interessante analyses en overzichten te genereren betrouwbaar is?’ De beheerder, enigszins verbaasd over het onderwerp dat ik probeer aan te snijden, reageert: ‘Nee, ik werk gewoon mijn lijstje met dagelijkse controle taken af en dan ben ik klaar’. ‘Wie maakt bij jullie dan overzichten en analyses?’. ‘Niemand, daar doen wij niets aan’. Ik denk direct aan een groeipad voor applicatiebeheerders. Om te zorgen dat het werk leuker wordt én gelijktijdig om de gemeente operationeel en financieel te helpen.

 • Basisregistraties: een lust en een last

  Reageer

  “Uitkeringsfraude steeds vaker opgespoord”, kopt het AD. In het artikel is te lezen dat gemeenten onder andere dankzij intensievere controle ongeveer een kwart meer bijstandsfraude ontdekken dan een paar jaar geleden. Hieruit blijkt eens te meer dat het op orde krijgen van je data pas interessant is wanneer je het gebruikt om er informatie van te maken. Informatie, waarmee je in staat bent een analyse te doen, waaruit je conclusies kunt trekken, waarmee je kunt handhaven en zelfs beleid kunt maken. Een grote hoeveelheid gegevens hebben we al beschikbaar en dit aantal gaat enorm groeien de komende jaren.

 • Bedankt voor de tip, Big Brother!

  Reageer

  Op het randje
  Vorige week reed ik op de A2 richting Eindhoven en het lampje van mijn auto brandde al een tijd. Mijn auto is net nieuw dus deze moet nog even wennen aan het feit dat ik pas ga tanken als ik het echt niet langer uit kan stellen. Toen ook mijn navigatiesysteem met beeld en geluid begon te waarschuwen dat de keuze tussen tanken of wandelen erg dichtbij kwam, ben ik gestopt bij een tankstation.

Meer nieuws

#LSG17

Afbeelding

#GPSC17

Afbeelding

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl