of 59100 LinkedIn

Migratie Cipers Unix klanten naar iBurgerzaken

Reageer

De afgelopen maanden heeft de tweede groep Cipers Unix klanten de start gemaakt met de migratie naar iBurgerzaken. De gemeenten Ede en Steenbergen zijn inmiddels succesvol gemigreerd en de komende periode gaan de gemeenten Aalburg, Bedum, de Marne, Goes, Kerkrade, Weststellingwerf, Woudrichem én de eerste Dimpact gemeenten hun voorbeeld volgen.

De invoering van iBurgerzaken en de migratie van Cipers Unix heeft uiteraard impact op het dagelijkse werk van de gemeente. Wij hebben de ambitie de technologie zoveel mogelijk zelf te organiseren, zodat de burgerzakenmedewerkers van de gemeente zich kunnen concentreren op de nieuwe manier van werken. Die ambitie is pas geslaagd als onze klanten dat in de praktijk ook echt merken.

We zullen de ervaringen die wij in de praktijk hebben opgedaan actief met u blijven delen:

 

Gemeente Steenbergen - Marco van Leeuwen, hoofd afdeling Publiekszaken

De gemeente Steenbergen is vooruitstrevend en gaat graag mee in de ontwikkelingen op het gebied van Burgerzaken en Dienstverlening. Vooroplopen is hierbij geen enkel probleem.

Het proces, het migratietraject, is door ons ervaren als een intensieve periode van samenwerking met alle betrokken partijen. Daarmee bedoelen we de samenwerking tussen de mensen van PinkRoccade Local Government (opleiding en begeleiding) en de mensen van de afdelingen Burgerzaken en ICT bij de gemeente Steenbergen. Deze goede samenwerking was onontbeerlijk om tot een goed resultaat te komen en de voorgestelde planning te behalen.

De eerste dag “live” was een spannende dag. Het was dan ook fijn om op deze dag mensen van PinkRoccade Local Government op de werkvloer te hebben.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

Afbeelding

Afbeelding

Waarom gemeentelijke applicaties onderbrengen in de cloud?

Nieuwsbrief

Lees hier onze nieuwsbrief Publiekszaken met o.a.

- Geboorte-appje naar gemeente

- iBurgerzaken gereed voor mobiel

- Nieuwtjes uit het land der Burgerzaken

Gemeente Oss kiest heel bewust voor digitale huwelijksaangifte

Klantcases

Burgers en gemeenten, samen in control

Ontwikkeling van ideeën tot apps

Afbeelding

PINKROCCADE opleidingen & Seminars

AfbeeldingPinkRoccade Local Government ziet het als haar verantwoordelijkheid om opdrachtgevers te faciliteren in de steeds veranderende dienstverleningsbehoefte van deze tijd. Daarom bieden wij een breed scala aan opleidingen voor gebruikers en functioneel beheerders van onze applicaties. Daarnaast organiseren wij regelmatig evenementen waar niet zozeer de applicaties aan bod komen, maar waar we samen met u naar het veranderende gemeentelandschap kijken en wat dat betekent voor u en uw gemeente.

Bloggers

Whitepapers