of 59054 LinkedIn

Jouw Gemeente Mijn Gemeente

Reageer

Afbeelding

 

Jouw Gemeente Mijn Gemeente maakt kans op internationale marketingprijs en de Grand Prix Content Marketing.

Naast de nominatie voor de CMA International Content Marketing Awards 2016 is Jouw Gemeente Mijn Gemeente genomineerd voor de Nederlandse Grand Prix Content Marketing 2016. En niet zo maar een categorie: het inspiratieplatform strijdt met Ziggo en KPN in de hoofdcategorie Business-to-Business.

Opdrachtgevers, bureaus en andere contentmakers konden inzenden voor vier Awards en zeventien Bekroningen. Er zijn bijna 190 cases ingezonden door bedrijven en bureaus in de Benelux, een absoluut record. PinkRoccade Local Government is samen met KPN Zakelijk en Ziggo Zakelijk genomineerd voor de B2B-Award.

 

Jouw Gemeente Mijn Gemeente
Op Jouw Gemeente Mijn Gemeente staat leren van elkaar centraal. Een gemeente die met bepaalde dienstverlening of techniek niet ver is, neemt een kijkje in de keuken bij een gemeente die wel ver is. Want waarom het wiel opnieuw uitvinden terwijl de uitdagingen in iedere gemeente ongeveer gelijk is. Het bezoek is vastgelegd in een videoserie, blogs, verdiepingsdocument en event. Het eerste dossier is te vinden op Jouw Gemeente Mijn Gemeente en ging over de cloud.

 

Uitreiking
Op donderdag 17 november worden de Grand Prix Content Marketing 2016 uitgereikt. Dit gebeurt tijdens een uitreikingsavond in DeFabrique in Utrecht. Hier is meer informatie te vinden over de prijzen.

 

Contactpersoon

Cora Schreuders, Marketing & Communicatie specialist: 06 4609 1115 / cora.schreuders@pinkroccade.nl

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

Afbeelding

Afbeelding

Waarom gemeentelijke applicaties onderbrengen in de cloud?

Nieuwsbrief

Lees hier onze nieuwsbrief Publiekszaken met o.a.

- Geboorte-appje naar gemeente

- iBurgerzaken gereed voor mobiel

- Nieuwtjes uit het land der Burgerzaken

Gemeente Oss kiest heel bewust voor digitale huwelijksaangifte

Klantcases

Burgers en gemeenten, samen in control

Ontwikkeling van ideeën tot apps

Afbeelding

PINKROCCADE opleidingen & Seminars

AfbeeldingPinkRoccade Local Government ziet het als haar verantwoordelijkheid om opdrachtgevers te faciliteren in de steeds veranderende dienstverleningsbehoefte van deze tijd. Daarom bieden wij een breed scala aan opleidingen voor gebruikers en functioneel beheerders van onze applicaties. Daarnaast organiseren wij regelmatig evenementen waar niet zozeer de applicaties aan bod komen, maar waar we samen met u naar het veranderende gemeentelandschap kijken en wat dat betekent voor u en uw gemeente.

Bloggers

Whitepapers