of 59232 LinkedIn

Innoveren doe je samen

Reageer

Samenwerking leidt tot innovatie

Wilt u weten hoe uw gemeente daarvan kan profiteren? Kom naar ‘Innoveren doe je samen’ op 25 september 2014. Uw gastheer is Humberto Tan.

Efficiëntie, besparingen, co-creatie en verfrissende ideeën – samenwerking is de sleutel tot innovatie. En hoe stimuleert samenwerking innovatie op het gebied van o.a. smart cities, big data en burgerinitiatieven? Aan de hand van inspirerende themasessies ontdekt u hoe andere organisaties innoveren door samen te werken.

AfbeeldingRondetafelgesprekken in de middag (plenair)
Onze gasten van vorig jaar hebben de dagvoorzitter voor deze editie gekozen. Niemand minder dan Humberto Tan - die recent het TV Beeld voor beste presentator won - leidt de centrale ronde tafel tijdens ‘Innoveren doe je samen’.  Tijdens deze rondetafelgesprekken komen de thema's 'Innoveren' en 'Samenwerken' aan bod.

 

Innoveren: Innoveren is noodzakelijk nu men meer moet doen met minder. Er wordt nu meer van de burger verwacht. Wat voor consequenties zijn hieraan verbonden?

 

Afbeelding

 

Samenwerken: Om innovatieve oplossingen te realiseren moet men steeds vaker gaan samenwerken met externe partijen. Waar liggen de risico’s en de kansen, vooral nu er een oplossing geleverd moet worden voor de 3 decentralisaties?

 

Afbeelding

 

Themasessies in de ochtend (optioneel)
Voor de bezoekers van ‘Innoveren doe je samen’ bestaat de mogelijkheid om in de ochtend deel te nemen aan inspirerende themasessies. Thema’s zoals cloud & informatiebeveiliging, de verschillende aspecten rondom decentralisaties & participatie en integrale bedrijfsvoering komen dan uitvoerig aan de orde. U ontdekt hoe andere organisaties innoveren door samen te werken. Daarbij kijken we breder dan uw branche. Want door uw blikveld te verruimen, komt u sneller op nieuwe ideeën. Bijvoorbeeld over het slim delen van resources, efficiënter indelen van processen en succesvolle co-creatie. De titels van de sessies staan in onderstaand overzicht. Inschrijven voor deze themasessies is voorbehouden aan degenen die zich hebben ingeschreven voor 'Innoveren doe je samen'.

 

Afbeelding

 

Startpunt van innovatie
We beginnen en eindigen de dag met een netwerkmoment. Hier heeft u alle gelegenheid om met branchegenoten, sprekers en andere aanwezigen na en bij te praten. Misschien vormt deze dag wel het startpunt van een nieuw innovatief partnership? Schrijf u direct in!

 

'Innoveren doe je samen’:
Een initiatief van PinkRoccade Local Government en PinkRoccade Healthcare.

 

Datum:

donderdag 25 september 2014

Locatie: Spant!
Adres: Dr. A. Kuyperlaan 3
  1402 SB BUSSUM
  T: 035-6933254

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Meer nieuws

#LSG17

Afbeelding

#GPSC17

Afbeelding

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl