of 59250 LinkedIn

Innovatiecongres 5 oktober a.s.

Op maandag 5 oktober organiseert PinkRoccade Local Government het Innovatiecongres in Mediaplaza (Jaarbeurs Utrecht).
Reageer

Op maandag 5 oktober organiseert PinkRoccade Local Government het Innovatiecongres in Mediaplaza (Jaarbeurs Utrecht). Het congres waarbij u wordt bijgepraat over de ontwikkelingen op het gebied van selfservice, dienstverlening en ICT. Naast een interessant programma biedt het u ook de gelegenheid om te netwerken met andere gemeenten.

Kennissessies

Naast de plenaire programmaonderdelen, kunt u tijdens de dag verschillende kennissessies volgen op het gebied van Bedrijfsvoering, Publiekszaken, Ruimte & Omgeving en Samenlevingszaken. 

 

Startpunt van mogelijke samenwerking

We beginnen en eindigen de dag met een netwerkmoment. Hierdoor heeft u alle gelegenheid om met branchegenoten, sprekers en andere aanwezigen na en bij te praten. Misschien vormt deze dag wel het startpunt van een nieuw initiatief of een innovatief partnership?

 

Programma
 

 

Voorafgaand aan het algemene programma (09:00 uur), vindt de ALV plaats van de GebruikersVereniging (GV). Deze is voor leden van de GV

 

Het belooft een interessante dag te worden, met waardevolle informatie die u niet wilt en mag missen! Deelname is voor u kosteloos.

 

U bent er toch ook bij?

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.