of 59100 LinkedIn

iBurgerzaken: innovatie, co-creatie en selfservice

Reageer

NVVB jaarcongres 2015

Op woensdag 15 en donderdag 16 april vindt het NVVB jaarcongres 2015 plaats, uiteraard is PinkRoccade Local Government hier aanwezig. Dit congres benadrukt het streven naar het concreet vertalen van alle ontwikkelingen, kansen en uitdagingen die voor ons liggen. Het motto ‘It’s all about results’ van de NVVB en ‘It’s all about the identity (of things)’ van IDnext onderstrepen dat.

 

NVVB_emailbanner_SvdZ.jpg

 

iBurgerzaken: innovatie, co-creatie en selfservice

PinkRoccade Local Government, de gouden partner van de NVVB, vertelt u graag meer over het gedachtegoed achter iBurgerzaken gedurende deze dagen. Deze taakspecifieke apps maken het mogelijk dat burger(s) en gemeente(n) een bijzonder partnership aangaan. Aan de basis staan 7x24 uur selfservice voor en door de burger, innovatie en co-creatie met gemeenten, gezamenlijk partnership met gelijke business doelen en wederzijds vertrouwen.

De burger wordt medeverantwoordelijk voor de belangrijkste momenten en processen uit zijn leven. De burger stelt de gemeente in staat grote besparingen te realiseren in de uitvoering tot zelfs 30%. Daardoor wordt tegemoet gekomen aan de bezuinigingsplannen, de verlaging van de werkdruk voor de medewerkers én de extra aandacht voor speciale groepen in de samenleving.

 

Stand 15

Bezoek PinkRoccade Local Government op stand 15. Bekijk zelf de ontwikkelingen van iBurgerzaken. En vraag ons alles wat u wilt weten over de verschillende apps rondom geboorte, huwelijk, overlijden, rijbewijs en verhuizen.

 

Workshops

 

Meer informatie en inschrijven

Voor meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven, verwijzen wij u naar de website van de NVVB. 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

Afbeelding

Afbeelding

Waarom gemeentelijke applicaties onderbrengen in de cloud?

Nieuwsbrief

Lees hier onze nieuwsbrief Publiekszaken met o.a.

- Geboorte-appje naar gemeente

- iBurgerzaken gereed voor mobiel

- Nieuwtjes uit het land der Burgerzaken

Gemeente Oss kiest heel bewust voor digitale huwelijksaangifte

Klantcases

Burgers en gemeenten, samen in control

Ontwikkeling van ideeën tot apps

Afbeelding

PINKROCCADE opleidingen & Seminars

AfbeeldingPinkRoccade Local Government ziet het als haar verantwoordelijkheid om opdrachtgevers te faciliteren in de steeds veranderende dienstverleningsbehoefte van deze tijd. Daarom bieden wij een breed scala aan opleidingen voor gebruikers en functioneel beheerders van onze applicaties. Daarnaast organiseren wij regelmatig evenementen waar niet zozeer de applicaties aan bod komen, maar waar we samen met u naar het veranderende gemeentelandschap kijken en wat dat betekent voor u en uw gemeente.

Bloggers

Whitepapers