of 59232 LinkedIn

iBurgerzaken: innovatie, co-creatie en selfservice

Reageer

NVVB jaarcongres 2015

Op woensdag 15 en donderdag 16 april vindt het NVVB jaarcongres 2015 plaats, uiteraard is PinkRoccade Local Government hier aanwezig. Dit congres benadrukt het streven naar het concreet vertalen van alle ontwikkelingen, kansen en uitdagingen die voor ons liggen. Het motto ‘It’s all about results’ van de NVVB en ‘It’s all about the identity (of things)’ van IDnext onderstrepen dat.

 

NVVB_emailbanner_SvdZ.jpg

 

iBurgerzaken: innovatie, co-creatie en selfservice

PinkRoccade Local Government, de gouden partner van de NVVB, vertelt u graag meer over het gedachtegoed achter iBurgerzaken gedurende deze dagen. Deze taakspecifieke apps maken het mogelijk dat burger(s) en gemeente(n) een bijzonder partnership aangaan. Aan de basis staan 7x24 uur selfservice voor en door de burger, innovatie en co-creatie met gemeenten, gezamenlijk partnership met gelijke business doelen en wederzijds vertrouwen.

De burger wordt medeverantwoordelijk voor de belangrijkste momenten en processen uit zijn leven. De burger stelt de gemeente in staat grote besparingen te realiseren in de uitvoering tot zelfs 30%. Daardoor wordt tegemoet gekomen aan de bezuinigingsplannen, de verlaging van de werkdruk voor de medewerkers én de extra aandacht voor speciale groepen in de samenleving.

 

Stand 15

Bezoek PinkRoccade Local Government op stand 15. Bekijk zelf de ontwikkelingen van iBurgerzaken. En vraag ons alles wat u wilt weten over de verschillende apps rondom geboorte, huwelijk, overlijden, rijbewijs en verhuizen.

 

Workshops

 

Meer informatie en inschrijven

Voor meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven, verwijzen wij u naar de website van de NVVB. 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Meer nieuws

#LSG17

Afbeelding

#GPSC17

Afbeelding

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl