of 59108 LinkedIn

Hybrid Cloud update

Reageer

De Hybrid Cloud als gegevensknooppunt komt steeds dichterbij. Na een geslaagde proof of conceptfase hebben we een keuze kunnen maken in de technieken en platformen die we gaan gebruiken om Makelaarsuite geschikt te maken voor de meest recente ontwikkelingen.

In de komende periode gaan we een volgende proof of conceptfase in, waarin we de nieuwe technieken integreren in Makelaarsuite en toetsen hoe dit functioneel en technisch werkt. Onze verwachting is dat we aan het einde van 2015 kunnen starten met het ontwikkelen van de eerste koppeling via de Hybrid Cloud welke gebaseerd is op Digilevering NHR.

 

Een aantal gemeenten heeft zich reeds aangemeld om deze ontwikkelingsfase samen met ons in te gaan zodat we in het eerste kwartaal van 2016 een oplossing kunnen bieden die goed aansluit bij de wensen van onze gemeenten.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

Afbeelding

Afbeelding

Waarom gemeentelijke applicaties onderbrengen in de cloud?

Nieuwsbrief

Lees hier onze nieuwsbrief Publiekszaken met o.a.

- Geboorte-appje naar gemeente

- iBurgerzaken gereed voor mobiel

- Nieuwtjes uit het land der Burgerzaken

Gemeente Oss kiest heel bewust voor digitale huwelijksaangifte

Klantcases

Burgers en gemeenten, samen in control

Ontwikkeling van ideeën tot apps

Afbeelding

PINKROCCADE opleidingen & Seminars

AfbeeldingPinkRoccade Local Government ziet het als haar verantwoordelijkheid om opdrachtgevers te faciliteren in de steeds veranderende dienstverleningsbehoefte van deze tijd. Daarom bieden wij een breed scala aan opleidingen voor gebruikers en functioneel beheerders van onze applicaties. Daarnaast organiseren wij regelmatig evenementen waar niet zozeer de applicaties aan bod komen, maar waar we samen met u naar het veranderende gemeentelandschap kijken en wat dat betekent voor u en uw gemeente.

Bloggers

Whitepapers