of 59108 LinkedIn

Het is maar waar je waarde aan hecht

Brengt iBurgerzaken jouw organisatie wat je ervan verwachtte toen je startte? In de praktijk is zichtbaar dat het optimaal inzetten van iBurgerzaken ervoor zorgt dat de werkdruk voor medewerkers Burgerzaken verder afneemt, de kosten voor de dienstverlening verminderen én de klanttevredenheid van klanten enkel toeneemt. Het product biedt dus toegevoegde waarde voor gemeenten én burgers en bedrijven.

Verhogen selfservicepercentages doen we samen!

Alle gebruikers van iBurgerzaken zien het percentage digitale dienstverlening voor specifieke burgerzakenprocessen stijgen. In de praktijk zien we echter grote verschillen tussen gemeenten; selfservicepercentages die groeien tot 60% of zelfs 90%, waar andere gemeenten vooralsnog de 20% selfservice niet behalen… en juist dat zorgt voor vraagtekens over de daadwerkelijke toegevoegde waarde.

 

We focussen dit jaar op het verhogen van selfservicepercentages voor elke gemeente, voor elk proces. We ondersteunen je actief, delen onze ervaringen en die van onze klanten en leren je wat je kunt doen om jouw selfservicepercentages te verbeteren: we benoemen maandelijks concrete (communicatieve) maatregelen met concrete handvatten die je direct zelf kunt toepassen. Onze kwartiermakers Ede, Goes en Lingewaard verzorgen workshops tijdens het NVVB congres. We organiseren brainstormsessies. En we faciliteren ‘hulplijnen’ zoals documentatie in iCommunity.

 

Landelijke Selfservicecompetitie voor Gemeenten

Om hier extra aandacht voor te vragen lanceren we tijdens het NVVB congres een ‘Landelijke Selfservicecompetitie voor Gemeenten’ (#LSG17). Door hieraan deel te nemen ga je op een laagdrempelige en leuke manier aan de slag met verleiden naar het digitale kanaal. Goed voor je dienstverlening, het contact met je inwoners en bedrijven, het realiseren van de besparing op je uitvoeringskosten en er zijn ook nog eens leuke prijzen te winnen.

 

Ik nodig iedere gemeente die gebruikmaakt van iBurgerzaken uit om deel te nemen. Kom langs bij onze stand op het NVVB congres om je in te schrijven. Ik kijk er naar uit om in 2017 samen concrete stappen te zetten, zodat we daadwerkelijk waarde gaan toevoegen aan de dienstverlening van de gemeentelijke overheid.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

Afbeelding

Afbeelding

Waarom gemeentelijke applicaties onderbrengen in de cloud?

Nieuwsbrief

Lees hier onze nieuwsbrief Publiekszaken met o.a.

- Geboorte-appje naar gemeente

- iBurgerzaken gereed voor mobiel

- Nieuwtjes uit het land der Burgerzaken

Gemeente Oss kiest heel bewust voor digitale huwelijksaangifte

Klantcases

Burgers en gemeenten, samen in control

Ontwikkeling van ideeën tot apps

Afbeelding

PINKROCCADE opleidingen & Seminars

AfbeeldingPinkRoccade Local Government ziet het als haar verantwoordelijkheid om opdrachtgevers te faciliteren in de steeds veranderende dienstverleningsbehoefte van deze tijd. Daarom bieden wij een breed scala aan opleidingen voor gebruikers en functioneel beheerders van onze applicaties. Daarnaast organiseren wij regelmatig evenementen waar niet zozeer de applicaties aan bod komen, maar waar we samen met u naar het veranderende gemeentelandschap kijken en wat dat betekent voor u en uw gemeente.

Bloggers

Whitepapers