of 59100 LinkedIn

Heeft u de BIG al geïmplementeerd?

Reageer

Veel gemeenten zijn op dit moment bezig met de Baseline Informatiebeveiliging Nederlandse Gemeenten (BIG). De BIG bestaat uit een strategisch, tactisch en operationeel deel, welke zowel van toepassing zijn als informatiesystemen fysiek binnen als buiten de gemeente draaien. Aangezien veel klanten inmiddels het beheer aan ons hebben uitbesteed krijgen we hier veel vragen over.

PinkRoccade is gecertificeerd op gebied van informatiebeveiliging volgens de internationale standaard ISO27001. De invulling van deze certificering is gebaseerd op het normenkader en best-practices conform ISO27002. Dit geldt ook voor een groot deel van de tactische baseline. Zoals gebruikelijk kunt u van ons verwachten dat we dergelijke richtlijnen volgen. Daarnaast willen we graag onze klanten ondersteunen en voorzien van de benodigde informatie en eventueel aanvullende verklaringen zoals het sluiten van een bewerkersovereenkomst. De komende tijd gaan we kijken hoe we onze klanten hiermee nog verder kunnen ondersteunen. Hiervoor zijn we erg benieuwd naar de behoefte vanuit uw gemeente. Uw ideeën kunt u per mail aan ons toesturen via PRLG.is-inzet@PinkRoccade.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

Afbeelding

Afbeelding

Waarom gemeentelijke applicaties onderbrengen in de cloud?

Nieuwsbrief

Lees hier onze nieuwsbrief Publiekszaken met o.a.

- Geboorte-appje naar gemeente

- iBurgerzaken gereed voor mobiel

- Nieuwtjes uit het land der Burgerzaken

Gemeente Oss kiest heel bewust voor digitale huwelijksaangifte

Klantcases

Burgers en gemeenten, samen in control

Ontwikkeling van ideeën tot apps

Afbeelding

PINKROCCADE opleidingen & Seminars

AfbeeldingPinkRoccade Local Government ziet het als haar verantwoordelijkheid om opdrachtgevers te faciliteren in de steeds veranderende dienstverleningsbehoefte van deze tijd. Daarom bieden wij een breed scala aan opleidingen voor gebruikers en functioneel beheerders van onze applicaties. Daarnaast organiseren wij regelmatig evenementen waar niet zozeer de applicaties aan bod komen, maar waar we samen met u naar het veranderende gemeentelandschap kijken en wat dat betekent voor u en uw gemeente.

Bloggers

Whitepapers