of 59108 LinkedIn

Gemeenten kunnen aanzienlijk besparen op het inkoopproces

Reageer

PinkRoccade Local Government investeert samen met haar klanten voortdurend in de innovatie van gemeentelijke processen. Eén van de onderwerpen die vaak terugkomt is het inkoopproces. Dit proces wordt als omslachtig en tijdrovend ervaren. Ook speelt rechtmatigheid hierbij een steeds belangrijker rol.

Om een beter beeld te krijgen van mogelijke optimalisatie van financiële processen is PinkRoccade, samen met een aantal klanten, gestart met een onderzoek wat zich richt op het inkoopproces.

AfbeeldingIn dit onderzoek wordt met deze gemeenten gekeken naar de huidige werkwijze (IST) en de gewenste werkwijze (SOLL). Door stapsgewijs dit proces in kaart te brengen, wordt een goed beeld geschetst waar de ‘verliezen’ zich voordoen en hoe dit proces beter gestroomlijnd kan worden.

 

Hoeveel besparing dit een gemeente kan opleveren wordt tijdens het innovatiecongres op 5 oktober aanstaande gepresenteerd. Benieuwd naar de uitkomsten en resultaten van dit onderzoek? Meld je dan hier aan!

 

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

Afbeelding

Afbeelding

Waarom gemeentelijke applicaties onderbrengen in de cloud?

Nieuwsbrief

Lees hier onze nieuwsbrief Publiekszaken met o.a.

- Geboorte-appje naar gemeente

- iBurgerzaken gereed voor mobiel

- Nieuwtjes uit het land der Burgerzaken

Gemeente Oss kiest heel bewust voor digitale huwelijksaangifte

Klantcases

Burgers en gemeenten, samen in control

Ontwikkeling van ideeën tot apps

Afbeelding

PINKROCCADE opleidingen & Seminars

AfbeeldingPinkRoccade Local Government ziet het als haar verantwoordelijkheid om opdrachtgevers te faciliteren in de steeds veranderende dienstverleningsbehoefte van deze tijd. Daarom bieden wij een breed scala aan opleidingen voor gebruikers en functioneel beheerders van onze applicaties. Daarnaast organiseren wij regelmatig evenementen waar niet zozeer de applicaties aan bod komen, maar waar we samen met u naar het veranderende gemeentelandschap kijken en wat dat betekent voor u en uw gemeente.

Bloggers

Whitepapers