of 59100 LinkedIn

Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming

Reageer

Privacy is een onderwerp wat in de komende jaren de gemoederen bezig gaat houden. Wij zitten in een overgangsfase qua privacy wetgeving, een fase startende met de Europese verordening AVG (algemene verordening gegevensbescherming), die op 25 mei 2016 van kracht is geworden en waaraan alle Nederlandse gemeenten uiterlijk per 25 mei 2018 moeten voldoen. Deze verordening heeft gevolgen voor jou als gemeente en voor ons als leverancier.

Op dinsdag 6 december organiseren wij een sessie over dit onderwerp in samenwerking met Sergej Katus van Privacy Management Partners, specialisten op het snijvlak van ICT en privacy wetgeving. In deze interactieve sessie gaan we in op de gevolgen van deze wetgeving voor jouw organisatie, werkprocessen en de relatie tot onze producten. Heb je op voorhand vragen die je graag beantwoord ziet tijdens deze sessie, geef deze dan hier door aan mij.

 

Schrijf je hier direct in!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

Afbeelding

Afbeelding

Waarom gemeentelijke applicaties onderbrengen in de cloud?

Nieuwsbrief

Lees hier onze nieuwsbrief Publiekszaken met o.a.

- Geboorte-appje naar gemeente

- iBurgerzaken gereed voor mobiel

- Nieuwtjes uit het land der Burgerzaken

Gemeente Oss kiest heel bewust voor digitale huwelijksaangifte

Klantcases

Burgers en gemeenten, samen in control

Ontwikkeling van ideeën tot apps

Afbeelding

PINKROCCADE opleidingen & Seminars

AfbeeldingPinkRoccade Local Government ziet het als haar verantwoordelijkheid om opdrachtgevers te faciliteren in de steeds veranderende dienstverleningsbehoefte van deze tijd. Daarom bieden wij een breed scala aan opleidingen voor gebruikers en functioneel beheerders van onze applicaties. Daarnaast organiseren wij regelmatig evenementen waar niet zozeer de applicaties aan bod komen, maar waar we samen met u naar het veranderende gemeentelandschap kijken en wat dat betekent voor u en uw gemeente.

Bloggers

Whitepapers