of 59108 LinkedIn

Digikoppeling implementaties

Reageer

Met inmiddels ruim 100 aangesloten overheidsorganisaties is PinkRoccade Local Government veruit de meest gekozen Digikoppeling implementatiepartner in de markt. Daar zijn wij uiteraard erg trots op! Met het grootste aantal productiereferenties van alle leveranciers, en nagenoeg iedere landelijke voorziening in productie gekoppeld, neemt PinkRoccade Local Government met Makelaarsuite een koppositie in.

Dit bevestigt onze visie dat het aansluiten op de Generieke Digitale Infrastructuur, waar het stelsel van basisregistraties en landelijke voorzieningen deel van uitmaken, meer inhoudt dan het leggen van een technische koppeling. Door te kiezen voor PinkRoccade Local Government, kiest u voor een betrouwbare en bewezen oplossing die de volledige keten integreert. Én voor een leverancier met zeer ruime implementatie ervaring.

 

Maakt u al gebruik van Makelaarsuite, dan kan de hierin geïntegreerde Digikoppeling adapter zonder meerkosten in gebruik genomen worden! Een groot voordeel van onze integrale benadering van gegevensmanagement en informatievoorziening. Maak hier dus gebruik van!

 

Heeft u al een Digikoppeling adapter van een andere leverancier in gebruik? Dan hebben wij tot 31 maart een speciale aanbieding voor u als bestaande Makelaarsuite klant om over te stappen. Vraag uw accountmanager Anne-Christin Rosenberg of Harry Schouten naar de voorwaarden!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

Afbeelding

Afbeelding

Waarom gemeentelijke applicaties onderbrengen in de cloud?

Nieuwsbrief

Lees hier onze nieuwsbrief Publiekszaken met o.a.

- Geboorte-appje naar gemeente

- iBurgerzaken gereed voor mobiel

- Nieuwtjes uit het land der Burgerzaken

Gemeente Oss kiest heel bewust voor digitale huwelijksaangifte

Klantcases

Burgers en gemeenten, samen in control

Ontwikkeling van ideeën tot apps

Afbeelding

PINKROCCADE opleidingen & Seminars

AfbeeldingPinkRoccade Local Government ziet het als haar verantwoordelijkheid om opdrachtgevers te faciliteren in de steeds veranderende dienstverleningsbehoefte van deze tijd. Daarom bieden wij een breed scala aan opleidingen voor gebruikers en functioneel beheerders van onze applicaties. Daarnaast organiseren wij regelmatig evenementen waar niet zozeer de applicaties aan bod komen, maar waar we samen met u naar het veranderende gemeentelandschap kijken en wat dat betekent voor u en uw gemeente.

Bloggers

Whitepapers