of 59108 LinkedIn

Digikoppeling adapter in Makelaarsuite doorstaat marktscan KING en Logius glansrijk

Reageer

De Marktscan Digikoppeling toetst het dienstenaanbod van leveranciers op diverse eigenschappen. Denk dan aan koppelingsmogelijkheden op basis van internationale standaarden voor koppelvlakken (onder andere WUS en ebMS), informatie over doorlooptijden van implementatietrajecten en reactietijden van de helpdesk. Het aanbod van PinkRoccade Local Government beantwoordde daarbij in ruime mate aan de eisen van vragende overheidsorganisaties. Kijkend naar de ervaring met koppelingen met landelijke voorzieningen scoorde PinkRoccade Local Government zelfs het beste van alle leveranciers.

Over de Marktscan Digikoppeling

De Marktscan Digikoppeling helpt overheden bij het selecteren van een
leverancier voor een generieke Digikoppeling-adapter. Met deze oplossing kunnen overheden zichzelf online aansluiten op Landelijke Voorzieningen, zoals MijnOverheid, Basisregistratie Kadaster (BRK) en Basisregistratie Nieuw HandelsRegister (NHR). Initiatiefnemers van de marktscan Digikoppeling zijn KING (Kwaliteits Instituut Nederlandse Gemeenten) en Logius, de dienst digitale overheid en onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

 

Meer weten?

Meer dan 100 gemeenten waaronder Ooststellingwerf en Weststellingwerf gingen u reeds voor met het aansluiten op NHR via de Digikoppeling adapter van PinkRoccade Local Government. Wilt u meer weten over ons aanbod? Neem dan contact op Rolf van Deursen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

Afbeelding

Afbeelding

Waarom gemeentelijke applicaties onderbrengen in de cloud?

Nieuwsbrief

Lees hier onze nieuwsbrief Publiekszaken met o.a.

- Geboorte-appje naar gemeente

- iBurgerzaken gereed voor mobiel

- Nieuwtjes uit het land der Burgerzaken

Gemeente Oss kiest heel bewust voor digitale huwelijksaangifte

Klantcases

Burgers en gemeenten, samen in control

Ontwikkeling van ideeën tot apps

Afbeelding

PINKROCCADE opleidingen & Seminars

AfbeeldingPinkRoccade Local Government ziet het als haar verantwoordelijkheid om opdrachtgevers te faciliteren in de steeds veranderende dienstverleningsbehoefte van deze tijd. Daarom bieden wij een breed scala aan opleidingen voor gebruikers en functioneel beheerders van onze applicaties. Daarnaast organiseren wij regelmatig evenementen waar niet zozeer de applicaties aan bod komen, maar waar we samen met u naar het veranderende gemeentelandschap kijken en wat dat betekent voor u en uw gemeente.

Bloggers

Whitepapers