of 59232 LinkedIn

De kunst van het loslaten!

Een baby voed je, een peuter wil zelf eten. Voor een schoolkind bepaal je hoe laat het naar bed gaat, met een puber overleg je dat. Een peuter leer je zijn jas ophangen en een puber leer je de badkamer schoonmaken. Een volwassen kind beslist zelf over alle levensaspecten en voelt zich daarbij vrij zijn ouders om raad te vragen, in de wetenschap dat hij zelf zijn keuze mag/moet maken.

Mijn horizon verbreden

Het hele jaar ben ik bezig met vooruitdenken, maar zo aan het einde van een jaar heb ik ook zeker de neiging om terug te blikken. Mijn carrièreswitch geeft hier nog eens extra aanleiding toe. Als ik terugkijk, zie ik dat er ontzettend veel veranderd is de afgelopen jaren. Ik zie een bedrijf wat oplossingen ontwikkelt die écht passen bij de marktvraag. Ik zie een organisatie die innovatie en co-creatie centraal stelt. Voor mij een goed moment om deze businessunit wat losser te laten en mijn horizon te verbreden…

 

Want controle hebben biedt een mate van zekerheid. Het zorgt dat je weet waar je aan toe bent. Het creëert overzicht. Echter, het houdt ook veel tegen indien dit de enige 'stand' is waarin je kunt functioneren. Spontaniteit, creativiteit, afwisseling en flexibiliteit krijgen niet of nauwelijks ruimte meer. En dan weet je, het is tijd voor iets nieuws!

 

Mijn opvolger bij PinkRoccade Publiekszaken: Tjerk Venrooy

“Mensen kennen mij als gedreven, extravert, dynamisch en als doener. Ik heb daarnaast gevoel voor verhoudingen en ben in staat concrete resultaten neer te zetten. De afgelopen jaren heb ik bij centrale overheden, VNG/KING en verschillende gemeenten ervaring opgedaan op onderwerpen zoals informatiemanagement, dienstverlening in de breedte en Publiekszaken specifiek.

De kennis en ervaring vanuit het gemeentelijk domein neem ik mee in deze mooie uitdaging. Ik kijk er dan ook naar uit om een bijdrage te leveren aan de samenwerking tussen de gemeenten en PinkRoccade Publiekszaken met als doel om mooie toepassingsgerichte producten te blijven ontwikkelen die gemeenten ontzorgen en de gemeentelijke dienstverlening blijven verbeteren.“

 

Afwezig, maar niet helemaal weg

Dit is voor mij overigens geen definitief afscheid. Ik blijf betrokken bij PinkRoccade Publiekszaken. En daarnaast zal ik een aantal andere businessunits binnen TSS managen.

Wel wil ik hierbij iedereen bedanken die op wat voor manier dan ook een steentje heeft bijgedragen aan ons gezamenlijke succes en onze mooie samenwerking.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Meer nieuws

#LSG17

Afbeelding

#GPSC17

Afbeelding

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl