of 59108 LinkedIn

CLIQ helpt gemeenten bij versneld aansluiten op LV-WOZ

Reageer

Het landelijke register met daarin de WOZ-waarde van alle 8,7 miljoen Nederlandse huizen is nog niet klaar, meldt NRC. Een meerderheid van de gemeenten haalt de deadline voor het openbaar maken van de WOZ-waarde van woningen niet. Dit komt doordat meer dan de helft van de 390 Nederlandse gemeenten kampen met ICT-problemen, aldus de Waarderingskamer. Uit een document in bezit van NRC blijkt dat op 1 oktober van dit jaar naar verwachting pas 45 procent van de gemeenten is gekoppeld aan het landelijk register.

PinkRoccade Local Government ontzorgt met CLIQ gemeenten bij het aansluiten op het Stelsel van Basisregistraties. Hierdoor hoeft de gemeente zich niet meer druk te maken over de koppeling met landelijke voorzieningen zoals de LV-WOZ. Doordat wij deze koppeling vanuit de Pink Private Cloud al hebben voorbereid kan de aansluiting efficiënter geïmplementeerd worden. De voordelen hiervan zijn dat gemeenten dus sneller kunnen aansluiten op de landelijke voorziening, en zich kunnen focussen op hun kerntaken. Wij regelen de techniek.

 

Lees hier meer over CLIQ.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

Afbeelding

Afbeelding

Waarom gemeentelijke applicaties onderbrengen in de cloud?

Nieuwsbrief

Lees hier onze nieuwsbrief Publiekszaken met o.a.

- Geboorte-appje naar gemeente

- iBurgerzaken gereed voor mobiel

- Nieuwtjes uit het land der Burgerzaken

Gemeente Oss kiest heel bewust voor digitale huwelijksaangifte

Klantcases

Burgers en gemeenten, samen in control

Ontwikkeling van ideeën tot apps

Afbeelding

PINKROCCADE opleidingen & Seminars

AfbeeldingPinkRoccade Local Government ziet het als haar verantwoordelijkheid om opdrachtgevers te faciliteren in de steeds veranderende dienstverleningsbehoefte van deze tijd. Daarom bieden wij een breed scala aan opleidingen voor gebruikers en functioneel beheerders van onze applicaties. Daarnaast organiseren wij regelmatig evenementen waar niet zozeer de applicaties aan bod komen, maar waar we samen met u naar het veranderende gemeentelandschap kijken en wat dat betekent voor u en uw gemeente.

Bloggers

Whitepapers