of 59100 LinkedIn

Centraal debiteurenbeheer tweede onderwerp Jouw Gemeente Mijn Gemeente

Reageer

In de tweede serie van het inspiratieplatform Jouw Gemeente Mijn Gemeente gaat Marcel Schippers, afdelingshoofd bedrijfsvoering gemeente Pijnacker-Nootdorp op bezoek bij Rudolph Hunnink, teammanager Financiële Administratie gemeente Deventer. Marcel hoort hoe Rudolph het centraal debiteurenbeheer binnen de gemeente heeft geregeld. Het bezoek is vastgelegd in een videoserie en interviews. De eerste aflevering van de tweede serie Jouw Gemeente Mijn Gemeente is nu te vinden op www.jouwgemeentemijngemeente.nl.

Met het platform Jouw Gemeente Mijn Gemeente biedt PinkRoccade Local Government IT’ers de kans om een kijkje te nemen in de keuken van een andere gemeente. Op die manier doen ze kennis op voor de eigen organisatie. Femke Rhouat, managing director Financiën & Services bij PinkRoccade Local Government: ‘Na de eerste serie over de cloud willen we nu verdieping geven aan het onderwerp centraal debiteurenbeheer. De bedrijfsvoering bij gemeenten wordt voor (samenwerkende) partijen steeds lastiger te organiseren. De gemeente Deventer is hier ver mee en hebben een aantal innovaties doorgevoerd. Pijnacker-Nootdorp is, zoals veel gemeenten, bezig met deze ontwikkeling en gaat op onderzoek uit hoe zij hun debiteurenbeheer optimaal kunnen inregelen.’

 

Van elkaar leren
In de eerste aflevering zien we hoe Marcel Schippers, afdelingshoofd bedrijfsvoering van de gemeente Pijnacker-Nootdorp, aankomt in het nieuwe gemeentehuis van Deventer. Daar verwelkomt Rudolph Hunnink, teammanager Financiële Administratie, hem en geeft hem een rondleiding. Al snel duiken ze de diepte in: Rudolph vertelt Marcel hoe hij het voor elkaar heeft gekregen om vanuit één debiteurenkaart inzicht te krijgen in alle openstaande vorderingen. In de rest van de afleveringen en de twee daarop volgende, verklapt hij verder het geheim van de smid.

 

Jouwgemeentemijngemeente.nl
Alle ervaringen van de deelnemende gemeenten zijn te lezen en te zien op www.jouwgemeentemijngemeente.nl. Hier zijn blogs, whitepapers en tools te vinden waarin de hoofdrolspelers uit de serie dieper ingaan op de dingen die ze hebben meegemaakt.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

Afbeelding

Afbeelding

Waarom gemeentelijke applicaties onderbrengen in de cloud?

Nieuwsbrief

Lees hier onze nieuwsbrief Publiekszaken met o.a.

- Geboorte-appje naar gemeente

- iBurgerzaken gereed voor mobiel

- Nieuwtjes uit het land der Burgerzaken

Gemeente Oss kiest heel bewust voor digitale huwelijksaangifte

Klantcases

Burgers en gemeenten, samen in control

Ontwikkeling van ideeën tot apps

Afbeelding

PINKROCCADE opleidingen & Seminars

AfbeeldingPinkRoccade Local Government ziet het als haar verantwoordelijkheid om opdrachtgevers te faciliteren in de steeds veranderende dienstverleningsbehoefte van deze tijd. Daarom bieden wij een breed scala aan opleidingen voor gebruikers en functioneel beheerders van onze applicaties. Daarnaast organiseren wij regelmatig evenementen waar niet zozeer de applicaties aan bod komen, maar waar we samen met u naar het veranderende gemeentelandschap kijken en wat dat betekent voor u en uw gemeente.

Bloggers

Whitepapers