of 59100 LinkedIn

Bestemming bereikt? En nu verder met de decentralisaties in 2015

Reageer

Ledenservice

Eind vorig jaar kondigde PinkRoccade Local Government haar nieuwe ledenservice aan. De PinkRoccade Ledenservice bestaat uit advies en sturing rondom de decentralisaties. Bij PinkRoccade Local Government helpen we uw gemeente graag verder. Wij staan ook dit jaar voor u klaar bij vragen over de ontwikkelingen rondom de decentralisaties. 

Uw gemeente heeft met de decentralisatie van zorgtaken nieuwe taken gekregen rondom de Jeugdzorg, AWBZ en de Participatiewet. Dit brengt mogelijk veel vragen met zich mee. Weet u zeker dat uw bedrijfsprocessen en applicaties feilloos functioneren? Zijn alle koppelingen met de partnerdomeinen en -systemen gemaakt? Hoe legt u alle informatie van Jeugdzorg en de AWBZ vast en op welke manier stuurt u dit door naar de juiste instanties? Vindt de gegevensuitwisseling wel veilig en volgens de richtlijnen plaats? De decentralisatie van zorgtaken brengt veel vragen met zich mee. Voor 2015 en daarna. Hoe kan PinkRoccade uw gemeente daarbij helpen?

 

Ledenservice: flexibel inzetbaar

Met de PinkRoccade Ledenservice bieden wij u ondersteuning wanneer u dat nodig heeft. De nieuwe systeemkoppelingen, het in kaart brengen van de zorgbehoefte en de communicatie met cliënten: hoe vergaat het uw gemeente met alle nieuwe (zorg)taken? Met uw Ledenpas vraagt u direct uw gewenste ondersteuning aan bij de juiste persoon, zodat we u weer goed op weg kunnen helpen.

Wilt u een Ledenpas ontvangen
 of hebt u nog vragen? Bel dan uw accountmanager of stuur ons een e-mail.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

Afbeelding

Afbeelding

Waarom gemeentelijke applicaties onderbrengen in de cloud?

Nieuwsbrief

Lees hier onze nieuwsbrief Publiekszaken met o.a.

- Geboorte-appje naar gemeente

- iBurgerzaken gereed voor mobiel

- Nieuwtjes uit het land der Burgerzaken

Gemeente Oss kiest heel bewust voor digitale huwelijksaangifte

Klantcases

Burgers en gemeenten, samen in control

Ontwikkeling van ideeën tot apps

Afbeelding

PINKROCCADE opleidingen & Seminars

AfbeeldingPinkRoccade Local Government ziet het als haar verantwoordelijkheid om opdrachtgevers te faciliteren in de steeds veranderende dienstverleningsbehoefte van deze tijd. Daarom bieden wij een breed scala aan opleidingen voor gebruikers en functioneel beheerders van onze applicaties. Daarnaast organiseren wij regelmatig evenementen waar niet zozeer de applicaties aan bod komen, maar waar we samen met u naar het veranderende gemeentelandschap kijken en wat dat betekent voor u en uw gemeente.

Bloggers

Whitepapers