of 59108 LinkedIn

Bekend met de SAProuter?

Reageer

Om support te krijgen bij incidenten op uw SAP systemen is een betrouwbare connectie via de SAProuter noodzakelijk. De SAProuter borgt dat alleen geautoriseerde systemen toegang krijgen tot uw SAP systeemlandschap en stelt u in staat om deze connecties te controleren en indien nodig actief te maken.

Om tot een veilige verbinding te komen dient uw SAProuter te zijn voorzien van jaarlijks up-to-date van software en certificaten. Als het certificaat niet op tijd is vernieuwd zullen de verbindingen tussen uw SAProuter en SAP systemen wegvallen en zal er geen ondersteuning meer kunnen worden geboden.

 

Daarnaast is het mogelijk om pro-actief nuttige systeeminformatie te ontvangen die de performance en beveiliging van uw SAP systeemlandschap aantoonbaar kan verbeteren.

Graag informeren we u over uw specifieke situatie en de mogelijkheid tot het afsluiten van een beheercontract op de SAProuter. In dat geval kunnen wij zorgen voor een up-to-date systeem, certificaat en rapportage.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kevin Bakx.

 

Mocht uw SAP systeem in de Pink Private Cloud staan dan zorgen is het SAProuter beheer standaard inbegrepen in de dienstverlening.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

Afbeelding

Afbeelding

Waarom gemeentelijke applicaties onderbrengen in de cloud?

Nieuwsbrief

Lees hier onze nieuwsbrief Publiekszaken met o.a.

- Geboorte-appje naar gemeente

- iBurgerzaken gereed voor mobiel

- Nieuwtjes uit het land der Burgerzaken

Gemeente Oss kiest heel bewust voor digitale huwelijksaangifte

Klantcases

Burgers en gemeenten, samen in control

Ontwikkeling van ideeën tot apps

Afbeelding

PINKROCCADE opleidingen & Seminars

AfbeeldingPinkRoccade Local Government ziet het als haar verantwoordelijkheid om opdrachtgevers te faciliteren in de steeds veranderende dienstverleningsbehoefte van deze tijd. Daarom bieden wij een breed scala aan opleidingen voor gebruikers en functioneel beheerders van onze applicaties. Daarnaast organiseren wij regelmatig evenementen waar niet zozeer de applicaties aan bod komen, maar waar we samen met u naar het veranderende gemeentelandschap kijken en wat dat betekent voor u en uw gemeente.

Bloggers

Whitepapers